Körfezli yatırımcı Türkiye'ye yatırım yapmaya devam ediyor!
FETÖ’nün darbe girişimi ve bağlantılı olaylara son derece üzüldüklerini ifade eden Al-Zamil “Türkiye’ye güvenimiz tam. Darbe girişiminin olağanüstü halk desteği, görevine bağlı yetkililer ve hükümet güçlerince bastırılmasından memnunuz. Sonraki süreçte de Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

POTANSİYEL ÇOK CAZİP
Al-Zamil, Türkiye’nin bu olaylardan çok daha güçlenerek çıkacağına emin olduklarını vurgulayarak, “Türkiye’de son dönemde yakalanan siyasi ve ekonomik istikrar tüm bölge için son derece önemli. Önemli yatırım fırsatları barındıran ve direnci artan bir Türkiye, hem ülke olarak hem de yatırım potansiyeli olarak bizim için artık daha da cazip” diye konuştu. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz da Türkiye’nin tarihinin en zor demokrasi sınavını başarıyla verdiğini ifade ederek, bu süreçte Türk milletinin net bir duruş sergilediğini ve seçimle iş başına gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, hükümet ve TBMM’ye sahip çıktığını söyledi.

Yılmaz, darbe girişiminden siyasi olduğu kadar ekonomik olarak da başarılı çıkıldığını, Türkiye’nin ilerlediği demokrasi yolundan geri dönmeyeceğine ilişkin çok net bir mesaj verildiğini, vurguladı. Körfez yatırımcısına hizmet veren BYY Finans’ın Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım ise Türkiye’nin daha önce de birçok badire atlattığını, halkın kahramanca milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkması, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetin kararlı duruşunun tarihi bir önemi olduğunu belirterek “Önemli havada yatırım ortamının  kısa süre içinde eskisinden de daha canlı ve daha yeni olarak normale döneceğini görüyoruz. Yabancı yatırımcılardan kısa süreli ertelemeler olsa dahi onlarla yaptığımız istişarelerde yatırımlara devam edileceğini gördük” diye konuştu.

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181