Kuzu, 'Doğru zamanı bekleyen yatırımcı kayıtsız kalmadı'!
Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, gayrimenkul sektöründe başlatılan kampanya seferberliği ile konut alıcının harekete geçtiğini ve satışların arttığını dile getirdi. Konut alıcısının bu fırsata kayıtsız kalmadığını belirten Kuzu, "Türkiye ekonomisinin önemli yapı taşlarından biri olan gayrimenkul sektörü, hükümetimizin çıkardığı yeni yasalar ve sektör oyuncularının fedakarlıklarıyla durağan dönemi geride bırakarak ivme kazanmaya başladığı bir döneme girdi. Emlak Konut GYO'nun 1 Şubat'ta başlattığı 'Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti' kampanyasına GYODER-KONUTDER üyelerinin de destek vermesi, 240 ay vade avantajıyla satılan konut sayısını artırdı. Kampanya kapsamında Emlak Konut GYO 1 Şubat-5 Mart tarihleri arasında 2 bin 300 konut satışından 2 milyar 600 milyon lira ciro elde ederken; GYODER, bir ayda 2 bin konut satışından 2 milyar 100 milyon lira ciroyu yakaladı. Söz konusu rakamlar sektörümüz için son derece önemli. 31 Mart'a kadar devam edecek kampanya, vatandaşlar nezdinde yoğun ilgi gördü ve görmeye devam ediyor. Satış ofislerimiz özellikle hafta sonları oldukça fazla misafir ağırlıyor. Konut alıcısının elini güçlendirerek satın alma kararını kolaylaştıracak çözümler üreten kampanya seçenekleri satışlarda gözle görülür bir artış yaşanmasına sebep oldu. Konut almak için doğru zamanı bekleyen yatırımcı profili 'uzun vade düşük faiz' modeline kayıtsız kalmadı. Kampanya sonrasında konut fiyatlarında revize yapılacağını da dikkate alan yatırımcılar bu dönemi iyi değerlendirdi. Sektörümüz kazandıkça ekonomimiz de büyüyecek ve yeni projeler hayata geçecektir. Bu tarz kampanyalar her zaman sektöre ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edecek" diye konuştu. 

Kuzu Grup projelerinde de uygun ödeme seçenekleri sunduklarını ifade eden Özen Kuzu, İstanbul Ataköy'deki 1401 konutluk SeaPearl projesi ile Ankara'daki 203 konutluk Kuzu Effect projelesinde 240 ay vade kampanyasını uyguladıklarını kaydetti. 2.7 milyar dolar yatırımla Ataköy sahilde hayata geçen 'SeaPearl' projesinde ilk etap teslimleri Temmuz 2017de başlayacak.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181