Kuzu Grup ve Ofton İnşaat'tan 15 bin TL'lik devlet desteği yorumu!
Konut alıcılarına devlet desteği ile verilecek 15 bin TL için, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu ile Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun değerlendirmelerde bulundu.

Konut sahibi olma isteği canlı tutulacak
Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu

Konut sahibi olmak isteyenlere devlet katkısının gündeme gelmesi, bu konuda adım atmak isteyen vatandaşlarımıza yönelik teşvik edici bir uygulama. Genç bir nüfusa sahip olan ülkemizde ilk defa konut yatırımı düşünen kişilere devletimizin vereceği 15 bin TL ek destek, reel piyasa şartlarında bakıldığında bu kişilere ciddi bir kolaylık sağlayacak. Sektörün hareketlenmesi açısından da önemli bir adım olan uygulama ile konut sahibi olma isteği canlı tutulacak.
 
Orta gelir grubuna hitap ediyor
Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun

Konut satın almak için tasarruf yapmak isteyenleri teşvik etmek amacıyla devletin uyguladığı 15 bin liralık katkı, sektörümüzü canlandıracak önemli adımlardan biridir. Bu gibi uygulamaları sonuna kadar destekliyoruz. 26 Ağustos’ta başlayacak uygulama ile bankada konut hesabı açarak 75 bin lira biriktiren vatandaşlara 15 bin de devlet desteği sağlanacak. Konut almak isteyen orta gelir grubuna hitap eden bu uygulama ile satışlarda orta vadede gözle görülür bir artış yaşanacağına inanıyorum. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181