Mahall Bomonti İzmir 2 dalda ödül için finale kaldı!
Türkiye’nin en güzel şehri İzmir’de, yaşam, iş ve eğlence hayatını yeni bir atmosfere kavuşturma hedefiyle tasarlanan Mahall Bomonti İzmir kalitesini şimdiden tescilledi. Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016” yarışmasında iki dalda birden yüzlerce projeyi geride bırakarak finale kaldı. Mahall Bomonti İzmir, “En İyi Ticari Projeler” ve “En İyi Rezidans” kategorilerinde Türkiye’nin en iyi 5 projesi arasında gösterildi. Sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin oluşturduğu özel bir jüri tarafından belirlenecek Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödüllerinin sahipleri 9 Kasım Çarşamba günü düzenlenecek törenle açıklanacak.

Tarih ve modern hayat iç içe
Eski Bomonti Tesisleri arazisinde yükselen Mahall Bomonti İzmir, 100 yılı aşkın geçmişiyle tarihin modern hayatla iç içe geçtiği bir yaşam alanı sunacak.Proje 9’u tarihi, toplam 12 bloktan oluşuyor. 1912’den 1928’e kadar bira, 1936’dan 1944’e kadar şarap, 1944’den 2004’e kadar ise rakı fabrikası olarak kullanılan alandaki tüm tarihi binalar korunarak restore ediliyor. Arazi üzerinde geliştirilecek biri kule toplam 3 yeni blok Epig Mimarlık tarafından tasarlandı. Müze, sanat evi, gösteri alanı, cep tiyatrosu, performans alanı, seyir terası, açık hava sineması, çocuk dünyası konsepti, alışveriş sokağı, şık restoran ve kafelerden oluşacak proje, özgün konseptiyle şehrin yeni meydanı olacak.

İzmir’in yaşam kalitesi en yüksek projesi
Mahall Bomonti İzmir, kentin yaşam kalitesi, tasarım anlayışı güvenlik seviyesi, inşaat teknolojisi en yükseķ binası olacak. Proje; araç şarj üniteleri, bisiklet park alanları, güneş panelleri ve yeşil çatı uygulaması gibi çevre için etkileri büyük detaylarıyla, yalnızca en çevreci projelere verilen LEED Platin Sertifikası’na ise aday. Mahall Bomonti İzmir’de temiz hava soluyabileceğiniz, yeşiliyle enerjik, sarısıyla mutlu hissedeceğiniz birçok farklı ağaç türü sizi bekliyor.

Alsancak ve Kordon’a bir adım
Mahall Bomonti İzmir, kentin kalbinde tüm yolların kesiştiği çok özel konumuyla yaşamı çok kolaylaştıracak. Mahall Bomonti İzmir, Alsancak ve Kordon’a bir adım uzakta. Konak ve Karşıyaka’ya birkaç dakikada ulaşım imkanı sağlıyor. Metro istasyonu sadece 400 metre. En uzağı 8 kilometrede, 4 üniversite ve 5 büyük hastanenin tam merkezinde. Öte yandan Urla 40, Çeşme 50, Manisa 30, Aydın 55 dakika uzaklıkta.

Metrekaresi ortalama 2 bin Dolar
Özel bir kampanyayla metrekaresi ortalama 2 bin Dolar’dan satışa çıkan Mahall Bomonti İzmir’de peşin ödemede yüzde 15 indirimle ev almak mümkün. Yüzde 0,70 faizle 120 aya kadar kredi imkânı sunuluyor. Ayrıca lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatıyla, Türkerler vadeli faizsiz 36 aya kadar ödeme de sağlanabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181