'Maketten ev almak bitmiş ev almak kadar güvenli!'
Yeni projelerden ev almak isteyen tüketiciler, maketten konut seçiyor. Remax Lot Brokerı Can Alisbah, artık risklerin ortadan kalktığını, maket projelerin de tüketiciler için güvenli bir yatırım olduğunu açıkladı. Alisbah şu bilgileri verdi: "Maket projelerden konut alan yatırımcı artık 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeden ve cezai şart ödemeden satış sözleşmesinden cayabilecek.

Satış vaadi sözleşmeleri noter huzurunda yapılacak ve firma aldığı bedeli iade edecek. Yani yatırımcı aldığı konuttan 14 gün içinde ceza ödemeden vazgeçebilecek. Ancak bu durumda firmalar doğan masraflar nedeniyle sözleşme bedelinin yüzde 2'sine kadar tazminat talep edebilecek. Maketten konutta teslim süreleri artık 36 ayla sınırlı oldu. Yatırımcılar 36 ay içinde bitecek olan evlerine kavuşacak. Maketten ev almak, bitmiş ev almak kadar güvenli ve kârlı."

Hürriyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181