Marka Şehirler Zirvesi'nde İstanbul damgasını vurdu!
Marka şehirlerin Türkiye ekonomisine katkısını artırmak amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen Marka Şehirler Zirvesi'ne İstanbul damgasını vurdu. Şehirlerin markalaşmasmda imzası bulunan firmaların katıldığı zirvede, şehirlerin Türkiye'de marka potansiyeli olan şehirler ve yapılması gerekenler konuşuldu. İstanbul'un Türkiye'nin en önemli marka şehri olduğu sonucuna varılan zirvede, Anadolu şehirlerinin taşıdığı potansiyele dikkat çekildi. Ayrıca kentsel dönüşüm sürecinin yeni marka şehirler yaratacağı ifade edildi. Eventuum tarafından düzenlenen zirvenin açılış konuşmasını yapan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, İstanbul'un marka doğmuş bir şehir olduğunu belirterek, şunları söyledi:

İstanbul doğal merkez
"İstanbul, yüzyıllardır bulunduğu jeopolitik konum itibariyle doğal bir marka şehirdir. İstanbul doğal olarak uluslararası bir kültür merkezi, bir finans merkezidir. Marka olmanın temelinde güven yer alıyor. Ticaret yapacaksa kazanç, konut alacaksa müktesap hak, yaşayacaksa güvenlik, tatil için gelecekse kaliteli hizmet... Bunların hepsini bir araya getirdiğinizde marka şehirden söz etmek mümkün olur." Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, markalaşma sürecinde kentsel dönüşüm politikalarının da son derece önemli olduğuna vurgu yaptı. Ceylan, "İnşaat sektörünün önemli rol oynadığı bu çalışmalar tamamladığında İstanbul'un çehresi değişecek" dedi.

Vatan Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181