Mayıs ayı fırsatları sunan konut projeleri!
Ramazan ayından önce yaptıkları kampanyalarla satışları hızlandırmak isteyen gayrimenkul firmaları, mayıs ayını kampanya ayı ilan etti. Onlarca projede pek çok kampanya seçeneğinin yanında, her bütçeye göre ödeme seçenekleri de sunuluyor. Bu sayede konut alacaklar kendilerine göre ödeme modeli seçerken aynı zamanda firmaların oluşturduğu yeni ve avantajlı kampanyalardan yararlanarak ev sahibi olabiliyor.

ÖDEMELER TESLİMDEN SONRA...
Tepe ve Mesa tarafından hayata geçirilen Park Mozaik, toplam 75 bin metrekarelik bir arazi üzerine inşa edilirken, projede 2+1'den, 6+1'e kadar uzanan geniş bir yelpazede yeralan daireler, panoramik kent manzarasının yanısıra oyun parkları, yeşil alanlar ve süs havuzları görüntüsü sunuyor. Ankaralıların ihtiyaçlarına göre planlanan projede, Tepe ve Mesa, Yaşamkent'te inşaatına devam ettikleri projede ev almak isteyenlere hem peşinatı, hem de banka kredisi taksitlerini teslimden sonra ödeyebilecekleri bir kampanya hazırladı. Birinci etap teslimleri Aralık 2016'da gerçekleştirilecek Park Mozaik'ten konut almak isteyenler, peşinatı ve banka kredisi taksitlerini teslimden sonra, Ocak 2017'de ödeyebilecek.

AND PASTEL'DE %1 KDV AVANTAJI
Anadolu Grubu'nun iştiraki AND Gayrimenkul ilk konut projesini Kartal'da hayata geçiriyor. AND Pastel projesi 45 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek ve 1200 konuttan oluşacak. Projede, 1+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklükteki daireler yüzde 1 KDV ile satılacak. Anadolu Grubu'nun eski üretim tesislerinin yer aldığı arazi üzerinde inşa edileceği için vergi avantajı bulunan AND Pastel projesi Haziran 2018'de tamamlanacak. 'Yeni nesil mahalle' sloganıyla satışa çıkanM AND Pastel projesinde lansman dönemine özel fiyat ve ödeme planı hazırlandı. Projedeki 1+1 daireler 295 bin liradan, 2+1 daireler 520 bin liradan, 3+1 daireler ise 600 bin liradan, 4+1 daireler ise 750 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olma şansı sunulan projede 48 ay vade farksız taksit imkanıyla da ev sahibi olmak mümkün.

FAİZ DÜŞTÜ VADE UZADI
İzmir'in önemli projeleri arasında yer alan Kavuklar Bornova'da daireler, yüzde 25 peşinata 60 ay vade ve 0.69 faiz oranıyla satışa devam ediyor. Avantajlı kampanya mayıs sonuna kadar geçerli olacak Bornova'ya yeni yatırımlar yapan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde Kavuklar Bornova projesini yükseltecek. 1178 dairenin yer alacağı projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek.

SULTANBEYLİ'DE SUR YAPI FARKI
Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, "Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk" kampanyası ile Sultanbeyli'de yer alan ilkbahar projesinin yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerindeki 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerin satışına devam ediyor. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlanıyor ve daireler için sadece yüzde 1 peşinat almıyor. Toplam tutarın yüzde 59'luk kısmı için 120 ay vade ve 0.69 kredi oranının sunulduğu kampanyada kalan tutar ise dört yılda vade farksız yüzde 10'luk ara ödemeler şeklinde tamamlanabilecek. Kampanya 31 Mayıs'a kadar devam edecek Gölbahçe Evleri'nin yeşil alanında gölet, su parla, yürüyüş yollan ve bahçeler yer alıyor. Projede ayrıca çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyecek hayal güçlerini çalıştıracak ve deneyimleyerek öğrenmelerini sağlayacak şekilde birbirinden farklı ve eğlenceli oyun/ spor alanları bulunuyor. İlkbahar'm yeni etabında ise gül ağaçlarıyla süslenen bahçelerde lavantalar ve çeşitli meyve ağaçları yer alıyor.

LANSMANDA % 10 İNDİRİM
Saklıhan İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki son projesi Saklıvadi Konakları, lansman dönemine özel ödeme seçenekleriyle satışa çıktı. Saklıhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Günerhan, yaklaşık 100 milyon lira yatırımla gerçekleştirilen Saklıvadi Konakları'nda metrekare fiyatlarının 5 bin 500 liradan başladığını söyledi. Anlaşmalı bankalar dışında da 'yansı peşin, kalanı vade farksız 24 ay' seçenekleri de satış alternatifleri olarak sunuluyor. Projede, 295 daire ve 29 ticari ünite yer alıyor. Ayrıca lansman döneminde yapılacak yüzde 10 indirim fırsatı da devam ediyor.

Duygu ERDOĞAN/Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181