Mesleki yeterlilik için BTSO'dan büyük adım!
BTSO MESYEB, Türkiye'deki mesleki yeterlilik ve sınav belgelendirme hizmeti veren 43 merkez arasında en geniş kapasiteli Yetkilendirilmiş Belgelendirme kuruluşu oldu. Bölge ihtiyaçları göz önüne alınarak başlatılan yetki kapsamını genişletme çalışmalarını tamamlayan MEYSEB, inşaat sektöründe 14, metal sektöründe 18, enerji sektöründe 8, otomotiv sektöründe 21, kimya sektöründe ise 3 meslek olmak üzere toplamda 64 meslekte sınav ve belgelendirme yapma yetkisine sahip.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "BTSO MESYEB, iş dünyamızın yerel ve küresel ekonomide rekabet gücünün artırılabilmesi için ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün yetiştirilmesi ve geliştirilmesine artık çok daha fazla katkı sağlayacak. Mesleki yeterlilikleri tarafsız bir şekilde değerlendirerek, belgelendiren merkezimiz, meslek standartlarının dünyada olduğu gibi ülkemizde de uygulanmasına öncülük edecek" dedi.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181