Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama direktörü Ceren Cihaner oldu!
Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki köklü geçmişi ve 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul'da hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile bilinen Metal Yapı Konut, gayrimenkul satış ve pazarlama konusunda uzman isimlerden biri olan Ceren Cihaner'le Satış Pazarlama Direktörü olarak el sıkıştı.

Ankara'da doğan Ceren Cihaner, TED Ankara Koleji'nin ardından, üniversite eğitimini Washington D.C'de İşletme ve Uluslararası Pazarlama alanında tamamladı. 21 yıllık uluslararası gayrimenkul uzmanlığını, UAE, ABD ve Türkiye'de A+ karma projeler, otel, AVM, ofis ve residenceların yanı sıra tarihi eser konseptli gayrimenkullerin 360 derece satış pazarlama deneyimleri ile sağlamlaştırmıştır. Global gayrimenkul trendleri ve sektörel konjonktürü yakından takip eden Ceren Cihaner, satış pazarlama konusundaki bilgi birikimine ek olarak müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesine çok önem veriyor.

Hürses Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181