Mevaport İnşaat projelerinde 120 ay 0.98 faiz oranı kampanyası!
Mevaport İnşaat, konut sektöründe başlayan tarihi indirim kampanyasına İzmir’den destek veren ilk şirket oldu. Son 4 yılda İzmir'e 300 milyon liraya yakın yatırım yapan Mevaport İnşaat, şimdi de yüzde 15 indirim ve yüzde 15 peşinatla, 0.98 faiz oranıyla 120 ay vadeli ev sahibi olma imkanı sunuyor. Konut sektöründe başlayan dev indirim kampanyasına İzmir'den katılan ilk şirket olan Mevaport İnşaat, ayrıca konut alıcılarına takas imkanı da sunuyor. Buna göre, araba ya da eski evini peşinat olarak veren alıcılar, istedikleri daireyi avantajlı fiyata alabiliyor, şirketin sunduğu kira desteğinden de yararlanabiliyor.

DİNAMİZM KATIYOR
Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, yatırımda önceliklerinin İzmir olduğunu belirterek Çamdibi, Altındağ ve Yeşilova'daki projelerinde yer alan nitelikli konutlar, ofisler ve yaşam alanlarıyla İzmir'e dinamizm kattıklarını söyledi. Ticari faaliyetlerine 1988 yılında başlayan Mevaport İnşaat'ın 30'uncu yılını 'yatırım yılı' ilan ettiğini kaydeden Hazırbulan, "Kentsel dönüşüme oran ve adet bazında en fazla ihtiyaç duyan şehrimiz olan İzmir'de 11 adet konut ve ticari projeye imza attık. Yaklaşık 1000 aileyi ev ve dükkan sahibi yaptık. Bu projelerin 8'inde ticaret ve yaşam başladı" dedi.

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME PLANI
Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler, gayrimenkul sektöründeki durgunluk ve bölge halkının Mevaport İnşaat'a olan güveni ve beklentilerinin Mevaport ailesini daha çok çalışmaya teşvik ettiğini anlatan Hazırbulan, "Bugün başlattığımız kampanyalarla nitelikli konut ve yeni bir ev almak isteyen vatandaşlarımızın huzur ve güven dolu yaşam alanlarına kavuşması için kişiye özel ödeme planlarının bir adım ötesini sunuyoruz" dedi.

SIRA DIŞI AVANTAJLAR
Mevaport İnşaat'ın Çamdibi, Altındağ ve Yeşilova bölgelerindeki tüm projelerinde inşaat bitmeden satışların bittiğine dikkat çeken Zekeriya Hazırbulan, şunları söyledi: "Büyük bir indirim kampanyası başlatıyoruz. Daire almak isteyen vatandaşlarımız yüzde 15 indirimle konut sahibi olabiliyor. Kişiye özel ödeme planı hazırlamanın bir adım ötesine geçen Mevaport İnşaat yepyeni ve sıra dışı avantajları bir arada sunuyor. Takas kampanyası bunların en dikkat çekicisi."

Yeni Asır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181