Miami projeleri Türkiye'de tanıtılacak!
Dünya'nın en popüler tatil, yaşam ve emlak yatırımı destinasyonları arasında yer alan Florida'da lüks konut ve rezidans projeleri geliştiren ABD'li Related Group, projelerini Türk pazarında tanıtma kararı aldıklarını açıkladı. Yeni Projeler Genel Müdürü Carlos Russo'nun ev sahipliğindeki davette grubun Atlas okyanusu kıyısındaki Auberce Miami, Armani Casa, Gran Paraiso, Hyde Beach House ve Hyde Midtown projeleri görücüye çıktı.

Projelerdeki fiyatlar 500 bin ila 5 milyon dolar arasında değişiyor. Miami Emlakçılar Birliği Üyesi ve Turnberry Internasyonal'de gayrimenkul danışmanı olan Nurdan Yıldırım, Türkler'in Miami'ye ilgisinin her geçen gün arttığını kaydetti. Yıldırım, "Amerika'da yatırım yapmak için oturma ve çalışma zorunluluğunun olmaması ve bankaların sağladığı düşük faizli mortgage imkanlarının Türkler'in Miami'deki yatırımlarını artırıyor. Son dönemlerde Türk yatırımcılara olan satış yüzde 35 arttı" dedi.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181