Nef Eskişehir ve Bursa'da proje hazırlığında!
2015 yılında ciroda 1,2 milyar lirayı aşarak sektör ikincisinin iki katından fazlası bir rakama ulaşan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Türkiye'de konuta ve 'akademik yaşam' konseptine yatırım yapılacak" dedi. Milliyet Gazetesi'nden Şükrü Andaç'a konuşan Timur, yatırımlarını Anadolu'ya taşıyacaklarını ve yaptıkları puanlama sonucunda öne çıkan iller arasında Bursa'nın da olduğunu söyledi.

Timur, "Biz bu yatırımları Anadolu'ya da taşıyacağız. 60'ın üzerinde şehir inceledik. Puanlama yaptık, Kayseri, Adana, Eskişehir, Bursa, Tekirdağ potansiyeli öne çıkanlar... Biz yurtta standartlara ek olarak, öğrencilerin teknolojiyi kullanarak bir şeyler üretebileceği, 3D baskı ile kendini geliştirebileceği, tasarım atölyesi ile farklı şeyler yapabileceği imkânlar sunacağız. Müzik stüdyoları, sanat atölyesi, bilimsel çalışma yeri de olacak. Tüm buraların işletmesini de biz yapacağız" dedi.

PROJELERİN ÖZELLİKLERİ
Nef'in bu projesindeki amacının öğrencilere uşılabilir lüks sağlamak olduğunu ifade eden Timur, "Mesela tek kişilik odalarda fiyatımız bin 500-bin 900 lira arasında olacak. Ancak 3 kişilik olunca kişi başı maliyet 700 liraya kadar inebiliyor. Bizim konseptimizde herkese ayrı odalar var ve her odanın tuvalet banyosu kendi içinde" dedi. 

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE DE İDDİALI
Nef olarak kentsel dönüşümde en fazla anlaşma yapmış kurumlardan biri olduklarını, 3 bin 100 bireyle sözleşme yaptıklarını ifade eden Timur, "19 patent ve inovasyonumuz var. Nef olarak varmak istediğimiz nokta, yaptığımız işin uluslararası markası olmak" dedi. 

İki Eylül Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181