Ofton İnşaat, bu yıl üç projeyi daha satışa çıkaracak!
Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu; Bodrum'da ise Elysium Miramar projelerinde deniz manzarası sunan Ofton İnşaat, bu yıl içinde deniz manzarası sunan üç projeyi daha satışa çıkaracak. Bunlardan birinin İstanbul'da Kavacık'ta, diğerlerinin ise Bodrum merkezde ve Yalıkavak'ta deniz gören projeler olduğunu belirten Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, bu projelerin lansmamnı bu yıl içinde gerçekleştireceklerini söyledi. Elysium Art Şişli projelerinin 10'ncü kattan, Elysium Elit Koşuyolu projelerinin ise 2'nci kattan itibaren deniz görme imkanı sunduğunu belirten Şimşek, "Bodrum Elysium Miramar projemizdeki tüm konutlar deniz manzarasına hakim bulunuyor. Henüz inşaat çalışmalarına yeni başladığımız Kavacık projemiz ise 4'ncü kattan itibaren deniz görecek" dedi.

İki proje daha 2016'da teslim ediliyor
4 ay sonra teslim edecekleri Elysium Art Şişli projelerinde fiyatların 530 bin TL'den başladığını kaydeden Şimşek, "Şişli Bomonti'de yaşam ve yatırım konseptiyle hayata geçirdiğimiz Elysium Art Şişli, 2.8 dönüm arazi üzerinde 26 katlı tek blokta alanları 68 ila 74 metrekare arasında değişen 208 adet 1+1 süit odadan meydana geliyor. Otel konseptiyle inşaettiğimiz projemiz, 75 milyon TL yatırım değeriyle yükseliyor. Projemizde satışlar büyük ölçüde tamamlandı" diye konuştu. Koşuyolu parkının yanı başında, Marmaray metro hattına yakın bir konumda yükselen Elysium Elit Koşuyolu projelerini ise Aralık 2016 yılında teslim etmeyi planladıklarını açıklayan Yusuf Şimşek, bu projelerinde fiyatların 328 bin 861 dolardan başladığını söyledi.

202 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen iki bloklu projede 86 konut yer alıyor. Büyüklükleri 67 ila 254 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3.5+1 ve 4.5+1 konut tiplerinin bulunduğu projede, fitness, sauna, buhar odası, kapalı ve açık havuz gibi birçok sosyal donatı imkanı sunuluyor. Bodrum'un merkezinde hayata geçirdikleri Elysium Miramar Bodrum projelerinde ise mayıs ayı itibariyle teslimlere başladıklarını açıklayan Yusuf Şimşek, "Akıllı ev teknolojisi ile donatıları projemiz, az katlı 23 blokta 46 adet 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouse konuttan meydana geliyor. Her dubleks villanın önünde müstakil havuz ve bahçesi yer alıyor. Her penthouse dairenin çatı terasında ise manzaralı yüzme havuzu, kapısı önünde ise bahçeleri bulunuyor. Elysium Miramar Bodrum'da fiyatlar 530 bin Euro ila 1 milyon 150 bin Euro arasında değişiyor" diye konuştu.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181