Ortadoğu Grup 2 projesinde yeni bir kampanyaya başlıyor!
Ortadoğu Grup, Sancaktepe'de hayata geçirdiği ve ikinci etap teslimleri için geri sayımı başlattığı Resim istanbul ile Kağıthane'de inşa ettiği Mod İstanbul projelerinde 'yüzde 15 net indirim' kararı aldı. Sancaktepe'de Aydos Ormanı'nın yanında hayata geçirdiği Resim İstanbul projesiyle adından söz ettiren Ortadoğu Grup, "Hayalinizdeki Kampanyanın Resmini Çizdik" sloganıyla yeni bir kampanyaya başlıyor. Yüzde 15 net indirimin sunulduğu son etabm yanı sıra ikinci etap dairelerde hemen tapu, iki ay sonra teslim kampanyası yapılıyor. Ortadoğu Grup'un Kağıthane'de hayata geçirdiği Mod İstanbul projesinde ise, "Mod'unu Mehmet Gür Peşin Değiştiren Kazanıyor" sloganıyla başlattığı kampanyada peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanıyor.

"Sonbaharın en iddialı kampanyası"
Yeni kampanyayı açıklayan Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, "Sonbaharın en iddialı kampanyasını gerçekleştiriyoruz. Yüzde 15 net indirim yaptığımız Resim İstanbul'da, ikinci etabm tapusunu hemen teslim edip iki ay sonra oturumu başlatıyoruz. Bu da hem oturumcu hem yatırımcı için büyük avantaj sağlıyor. Yine Kağıthane'deki Mod İstanbul projemiz için başlattığımız, peşin alımlarda yüzde 15 indirim kampanyamız ise çok ilgi görüyor"dedi. İstanbul'un oksijen oranı en yüksek projesi Resim İstanbul, 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde üç etapta toplam 28 bloktan oluşuyor. Son etap Nefes, projenin en özel etabı olarak nitelendiriliyor. Her katta üç dairenin olduğu ve 2+1 ile 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Resim İstanbul Nefes'te, daire fiyatları 491 bin ile 683 bin lira arasında değişiyor. Resim İstanbul Nefes, Temmuz 2017'de teslim edilecek.

Kağıthane'nin 'Mod'u yükseliyor
Kağıthane'de yapımına başlanan Mod İstanbul projesi 3 bin 900 metrekare alandan oluşuyor. Toplam 3 bloktan oluşan projede 1+1,2+13+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı daire seçeneği bulunuyor. Belgrad Ormanı manzaralı proje, Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosuna yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Yurt Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181