Osman Yıldırım, ev arayanlara hayatı kolaylaştıracak ipuçları verdi!
Eğitim öğretim yılı yaklaştıkça emlak piyasasında da hareketlilik başladı. 45 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul sektörüne yön veren kuruluşlardan Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ev arayanlara hayatı kolaylaştıracak küçük ipuçları verdi.

Üniversite sınav sonuçları açıklandı, kayıtlar yapıldı ve öğrenciler yeni evleri için arayışa geçti. Emlak piyasasında ciddi bir hareketlenme yaşanırken, gayrimenkul sektörüne yön veren kuruluşlardan Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım aydınlatıcı açıklamalarda bulundu. Ev arayanların bu süreçte dikkatli olması gerektiğini dile getiren Yıldırım, “Hareketlenen emlak piyasasının geldiği son noktada öğrencilerin payı büyük. Öğrenciler de yeni evlerini seçerken dikkatli olmalı. Kiralanan evlerin ev sahibi ile kira kontratı yapılması gerekiyor. Kontratta belirtilecek şartlar ileride yaşanabilecek sorunların önüne geçilmesini sağlıyor. Ayrıca kiralanan evin apartman aidatlarına da dikkat edilmeli” dedi.

Öğrenciler için en önemli noktanın evin konumu olduğunun altını çizen Osman Yıldırım, “İstanbul artık büyük bir metropol. Okul ile ev arasındaki mesafe, öğrenciler için ‘zaman kaybı’ anlamına geliyor. Merkezi bir noktada yer alan konutlar, sakinlerine ulaşım rahatlığı da sunuyor. Öğrenciler yolda kaybettiği zamanı, derslerine yoğunlaşarak harcayabilir. Bunun yanında evin kafe, restoran, hastane gibi kritik noktalara da yakınlığı önem taşıyor” dedi.

Kuleli Evleri Bomonti sosyal bir yaşam sunuyor
Yıldırım Yapı Grubu’nun Bomonti’deki projesi Kuleli Evleri Bomonti’nin öğrencilere seslendiğini dile getiren Osman Yıldırım, “Gerek okullara ve toplu taşıma araçlarına yakınlığı gerekse merkezi konumu Kuleli Evleri Bomonti’yi bir adım öne taşıyor. Öğrencilerin aradığı tüm özellikler bu projede yer alıyor. Kentin merkezinde yer alan Kuleli Evleri Bomonti sakinlerine modern, sosyal ve kaliteli bir yaşam sunuyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181