'Özak GYO şehir otelciliğine adım atacak!'
Cumhuriyet tarihinin en yüksek hasılat paylaşımlı gayrimenkul ihalesi olan Büyükyalı arazisini Emlak Konut GYO, 4,2 milyar lira gibi rekor bir rakamla ihale etmişti. Toplam 111 dönümlük arazide yükselecek Büyükyalı İstanbul projesi; Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.

Projede farklı konsept ve büyüklüklerde konutlar, otel ve otelle birlikte işletilecek markalı rezidans konutlar yer alıyor. Ayrıca, ticari, sanatsal, kültürel ve sosyal tesislerle çocuk alanlarının yer alacağı kiralanabilir sosyal alanlar bulunuyor. Büyükyalı'nın ilk etabındaki 452 ünitenin eylülde satışa sunulması, yaşamın ise 2019 sonunda başlaması hedefleniyor. Özak GYO olarak, bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeler arasında İstanbul'un yeni yatırımlarla gelişen ve değer kazanan bölgesi Bayrampaşa'da yer alan Hayat Tepe Suites'in şehir ve deniz manzarasına sahip olduğunu belirten Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "12 katlı tek bir bloktan oluşan sıra dışı mimarisinde, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 66 özel süite yer alıyor" dedi. Yine Bayrampaşa'da yer alan Özak Hayat Tepe'nin 24 katlı 3 blokunda 546 daire bulunduğunu söyleyen Akbalık, "Birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde tasarlanan Özak Hayat Tepe, Tari
hi Yarımada ve Boğaziçi üzerinden Kadıköy'ü görebilen bir İstanbul manzarasına sahip" diye konuştu.

2016'da yapımına başladı
2016'nın ilk çeyreğinde yapımına başlanan ve Özak GYO'nun en büyük payla pilot ortağı olduğu Büyükyalı projesiyse, Kazlıçeşme sahil yolunda 'yeni şehircilik' konseptine uygun olarak, sakinlerine ve ziyaretçilerine "iyi bir yaşam" sunmayı hedeflefliyor. Ahmet Akbalık, "Yaya konforu, geleneksel mahalle kültürü, renkli sosyal yaşam, kültürel çeşitlilik, kalite, sürdürülebilirlik gibi değerleri bir araya getiren Büyükyah'da bu özelliklere, deniz ve ulaşım kolaylığı da ekleniyor" dedi. 



Şehir otelciliğine adım atacak
Özak GYO'nun, Büyükyalı Projesi'nin yanı sıra İzmir'deki Alsancak Projesiyle büyüme ivmesini daha da artırmayı planladığını anlatan Akbalık, "Özak GYO, önümüzdeki yıllarda Didim ve Demre'de yer alan arsalarında; Ela Resort'un ismini ve uluslararası standartlardaki kalitesini taşıyan yeni otel projeleri geliştirmeyi, şehir merkezlerinde ise Özak GYO farkını ortaya koyacak şehir otelciliği alanına adım atmayı hedefliyor" dedi.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181