Özyurtlar İnşaat'tan 2016’da 600 milyon liralık yatırım!
Bu yıl NCadde Agora, Nlive Bahçeşehir ve Nlogo İstanbul 2. Etap’ı satışa sunan Özyurtlar İnşaat, 2016 ‘da 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçirecek. Böylece Özyurtlar İnşaat 15 bin konut hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak

“N” ve “1” markalı projelerle bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, 15 bin konut hedefine adım adım ilerliyor. 25 yılda ekonomiye değer katan ve inşaat sektöründe fark yaratan 18 projeyi hayata geçiren kuruluş, bu projelerde 10 bin konuta imza attı. 2016’nın çift haneli rakamlarla büyüdükleri bir yıl olacağını söyleyen Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Yeni yılda 600 milyon liralık yatırımla 2 projeyi daha hayata geçireceğiz. Bu sayede 15 bin konut hedefimize de bir adım daha yaklaşmış olacağız” dedi. Yeni projelerini İstanbul’un Avrupa Yakası’nda hayata geçireceklerini dile getiren Özyurt, her zaman olduğunu gibi bu projelerle de kentsel değişime öncülük edeceklerini anlattı.

“Altı şantiyede iş yaptık”
Bitmesine sayılı günler kalan 2015 yılının kısa bir değerlendirmesini yapan Tamer Özyurt şunları söyledi:

“2015 siyasetin gölgesinde geçti. Beş ay arayla iki genel seçiminin yaşandığı, siyasette ve ekonomide zorlu koşulların sürdüğü 2015 yılını Özyurtlar İnşaat olarak, yüzde 15 büyümeyle kapattık. Bu zorlu koşullar altında aynı anda altı şantiyede iş yaptık. Bir taraftan yeni projeleri satışa açarken diğer taraftan da teslimler gerçekleştirdik.”

Bu yıl NCadde Agora, Nlive Bahçeşehir ve Nlogo İstanbul 2. Etap’ı satışa çıkardıklarını ifade eden Özyurt, “Aynı dönemde Ncadde Business projemizi teslim ettik. Nşehir 2. Etap ve N5 Suites projelerimizde ise mutla sona az bir süre kaldı” diye konuştu. İnşaat sektöründe güvenli ve kaliteli yapılar inşa ederken, kazançlı yatırımın adresi olmaya da devam ettiklerini vurgulayan Özyurt, satışa çıkan her projelerinin alıcısına yüzde 80 ila yüzde 100 arasında bir kazanç sağladığını sözlerine ekledi.

“Eğitime desteği sürdüreceğiz”
Yeni yatırımların ve projelerin yanı sıra bu yıl sosyal sorumluluk çalışmalarına da hız verdiklerini belirten Tamer Özyurt, “Daha önce işitme engelli çocuklar için bir anaokulu yaptırıp Milli eğitim Bakanlığı’na bağışlamıştık. Eğitim alanındaki ikinci yatırımımız olan Tamer Özyurt İlkokulu’nu, 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda hizmete sunduk. Eğitime yaptığımız her yatırım beni çok gururlandırıyor. Bugüne kadar pek çok sosyal sorumluluk projesine imza attık.“Veren el, alan eli görmeyecek” mantığıyla bunların hiç birini kamuoyuyla paylaşmadık. Fakat eğitime verdiğimiz desteğin herkese örnek olmasını istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181