SeaPearl Ataköy'ün otelini Dubaili Jumeirah Group işletecek!
Kuzu Grup'un denize sıfır olarak inşa ettiği 'SeaPearl Ataköy'de, 450 milyon dolar yatırım değerine sahip otel ve rezidans bölümünün işletmesi için Dubai Holding'e bağlı Jumeirah Group ile el sıkışıldı. Yapılan anlaşmaya göre, Jumeirah Group, SeaPearl Ataköy'de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansın işletmesinden sorumlu olacak. Jumeirah Group'la uzun süredir görüştüklerini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, hayata geçirdikleri proje için bu denli büyük bir grupla iş ortaklığı kurdukları için son derece mutlu olduklarını söyledi. Kuzu, "Lüksü yeniden yorumlayan mimarisiyle dikkatleri üzerine çeken otel ve rezidans birimi için dünyaca ünlü Jumeirah Group'la yaptığımız anlaşma, projemizin yanı sıra bölgeye ve hatta İstanbul'a artı bir değer katacak" dedi.

İSTANBUL'DA İKİNCİ JUMEİRAH
Konuyla ilgili yapılan basın toplantısında konuşan Jumeirah Group CEO'su Stefan Leser, Jumeirah Group'un Türkiye'de sağlam bir marka mevcudiyetine sahip olduğunu söyleyerek sözlerine başladı. Pera Palace Hotel Jumeirah'ın ardından İstanbul'da ikinci bir Jumeirah işletmesine sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Leser, "Portföyümüze eklemekten kıvanç duyduğumuz bu proje, grubumuzun uzun dönem stratejisi olan otel ve markalı rezidans işimizin genişletilmesi yolunda attığımız adımlardan bir tanesidir. Kuzu Grup'un nitelikli ve vizyoner projeler hayata geçirmesi, Jumeirah Group'un profiliyle tamamen örtüşmektedir. Kuzu Grup'la başarılı ve uzun soluklu bir ortaklık planlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

GELECEĞİ ÇOK PARLAK 
Türkiye deneyimlerinden çok memnun olduklarını söyleyen Leser, "Bana göre istanbul dünyanın en ilginç ve hareketli şehirlerinden birisi. Bölgede belli sıkıntılar var ama biz istanbul'un geleceğinin çok parlak olduğundan eminiz. Zaten şu anda da dünyanın en popüler turist destinasyonlarından bir tanesi" dedi.

PROJENİN yüzde 45'i SATILDI 
Ataköy'ün stratejik konumu sebebiyle iş ve tatil maksatlı seyahat edenleri cezbeden bir bölge olduğunu vurgulayan Özen Kuzu, "Söz konusu birimler, istanbul'un tarihi merkezleri ile Atatürk Havaalanı'na yakın, denizle iç içe ve lüks detaylarla bezenmiş bir durumda bulunuyor" diye konuştu. Kuzu projenin şu ana kadar yüzde 45'ini sattıkları bilgisini verdi.

2 yıla hizmete başlayacak 
Seapearl Ataköy içerisinde yer alan 202 odalı otel ile 62 rezidans ünitenin 2 yıl içinde hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Alanları 57 ila 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1 +1 'den 4,5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Otel biriminde ise alanları 47 ila 430 (teraslı) metrekare arasında değişen standart, junior süite, executive süite, hospitality süite ve presidental süite; 2 bin 344 metrekare konferans salonu, 2 bin 800 metrekare VIP Club, 244 metrekare VIP business center yer alıyor.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181