Seba İnşaat, Gliss Otel'in yüzde 50 hissesini satın aldı!
Bugüne kadar binlerce konut ve ofis projesine imza atan Seba İnşaat, Bodrum Gündoğan'ın eşsiz koyu Küçükbük'te yer alan Gliss Otel'in yüzde 50 hissesini satın aldı. Seba inşaat, 5 milyon dolarlık yenileme yatırımı ile önümüzdeki yaz farklı bir konseple oteli yeniden hizmete açacak. 

Seba İnşaat, turizm alanda yeni bir yatıma daha imza atarak, Bodrum Gündoğan'ın eşsiz ko yu Küçükbük'te yer alan, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) geçmiş dönem başkanı ve Kadın 20'nin (W20) Dünya Kurucu Başkanı Gülden Türktan'a ait Gliss Otelin yüzde 50 hissesini aldı.

MAVİ YOLCULUK 
Seba İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Engin Keçeli, 32 oda ve 100 yataktan oluşan Gliss Otelin yüzde 150 hissesini 5 milli yon dolara satın aldıklarını söyledi. "Mavi yolculuk denizi" olarak adlandırlan denize sıfır konumda yer alan otelin kendine ait 200 metre uzunluğunda sahili olduğuna işaret eden Keçeli, "Oteli 5 milyon dolarlık bir yenileme yatırımı ile önümüzdeki yaz farklı bir konseptle yeniden hizmete açacağız" dedi. 2008 yılında inşaatını bitirdikleri Gliss Otelin yörenin ilk butik oteli olduğuna işaret eden, Gülden Türktan da, "Bu anlamda otelimizin sevenleri ve seçkin ve ünlü müdavimleri var. O nedenle yenileme sonrası bu misafirlerimizi yeniden ağırlamaya hazırlanıyoruz" diye konuştu.

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181