Sektörde bayram satış ofislerinde devam edecek!
İnşaat firmaları Kurban Bayramı için satış ofislerini şimdiden hazırlamaya başladı. 9 günlük bayram tatilini fırsata çevirmek isteyen firmalar, şirketlere bayram şekerinin yanı sıra farklı kampanyalar da sunacak. Birbirinden farklı kampanyalar arasında peşin alıma ekstra indirim ve vade farksız uzun vade ödeme seçenekleri de yer alıyor

İnşaat firmaları bayramda da mesaiye devam ediyor. Firmalar, 9 günlük tatilde bolca zaman bulacak tüketicilerini düzenledikleri birbirinden avantajlı kampanyalarla satış ofislerine davet ediyor. Kurban Bayramı'na özel farklı kampanyalar da bu bayram konut alıcısına sunulmak üzere şimdiden hazırlandı. İnşaatın patronları, satış ofislerini bayramda açık tutma gerekçelerini düşen konut kredisi oranları ve devletin konut edinimini kolaylaştıran uygulamalarına bağladı. Bakanlar Kurulu'nun 150 metrekare ve üstü projelerde KDV oranını yüzde 18'den yüzde 8'e indirmesi de satış ofislerinin açık tutulmasında önemli bir unsur oldu. Patronlar, ev alma isteği bulunan birçok kişinin gerek bankaların faiz oranlarını düşürmesi, gerek firmaların birbirinden farklı kampanyalara imza atması gerekse de devletin vergisel anlamda sağladığı kolaylıkları alım yönünde fırsata çevirmek istediğini söyledi. Satış ofislerinin bayram boyunca açık tutulmasında ev hayalinin gerçeğe dönüşmesinde aile fertlerinin bir arada olması ve satın alınacak eve birlikte karar vermeleri de önemli bir başka etken olarak sıralandı.

2.GÜNDEN İTİBAREN AÇIK
Bayramda Dap Yapı, Ege Yapı, Sur Yapı, Denge Yapı, Dağ Mühendislik216 Yapı, Erguvan Yapı gibi birçok firma inşa ettikleri projelerde satış ofislerini açık tutacaklarını duyurdu. Bursa ve İstanbul'da 7 farklı konut ve ofis projesi inşa eden Sur Yapı, projelerinin satış ofislerini bayramın birinci günü hariç diğer tüm günler açık tutacak. Bayrampaşa'da Axis İstanbul, Güneşli'de Mirage Rezidans, Ümraniye'de Exen İstanbul, Sultanbeyli'de İlkbahar, Sultanbeyli'de Gölbahçe Evleri, Sancaktepe'de Lavender, Bursa Nilüfer'de Marka Rezidans projelerinin satış ofislerine gelen konut alıcıları yüzde 20 peşinat, 0,70 vade ve 120 ay eşit taksitlerle ev yada ofis satın alabilecek.

BATISEHİR ALICISINI BEKLİYOR
Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir ve Pegakartal projeleri ile Dağ Mühendislik tarafından inşa edilen Tual Adalar ve Tual Bahçekent satış ofisleri de bayramın 3 ve 4. günü açık olacak. Projelerde kampanyalar da alıcıya sunulacak. 216 Butik Plus projesinin satış ofisi de bayram tatilini fırsat bilip ailece ev görmeye gitmek isteyen konut alıcıları için açık tutulacak. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, satış ofisinin Kurban Bayramı'nın 3 ve 4'ncü günü saat 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet vereceğini söyledi. Dündar, bayram tadında karşılamada 3+1 ev alanlara 555 bin liralık tek fiyat kampanyasını sunacaklarını da aktardı.

BAYRAM BOYU ZİYARET
Dap Yapı tarafından inşa edilen Adam Kule. Taksim Petek ve IstMarina projelerinin satış ofisleri bayramın birinci günü saat 11.00'dan 18.00'e kadar, 2,3 ve 4. gününde ise mesai saatleri arasında acık olacak. Tekfen Emlak Geliştirme tarafından inşa edilen Hep İstanbul projesinin satış ofisi de bayram süresince ziyaret edilebilecek. Konutlar yüzde 20 peşinat, 10 yıla yüzde 0,70,5 yıl a yüzde 0,43 faiz oranıyla satılacak.

Emine Açar / Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181