Selçuk Sukas hız kesmiyor
İstanbul hayata geçen birçok başarılı projede üst düzey yönetici olarak görev yapan ve son olarak 1994'te Tugay Köse tarafından kurulan Tugay İnşaat'ta Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüten Selçuk Sukas sektöre getirdiği yenilikler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geleneksel satış ve pazarlama yöntemlerinin yanı sıra yenilikçi bakış açısını benimseyen ve teknolojik gelişmeler ışığında sürekli gelişimi hedefleyen Sukas, Bursa'da 9 ayrı konut lansmanını aynı anda sürdürerek bu alanda kırılması zor bir rekora imza atmıştı. Son olarak Bursa'nın gözde bölgelerinin başında gelen Mudanya'nın Güzelyalı semtinde 6 Blok 96 daireden oluşan Melisa II Residence&Private projesini satışlarını çok kısa sürede tamamlayan ve ardından 3 Blok 42 daireden oluşan Mia Burgaz projesine başlangıç yapan Selçuk Sukas bu projenin satışlarını da aynı hızda tamamlamayı başardı.

SUKAS'IN YENİ GÖZDESİ "MELEK RESİDENCE"

Güzelyalı'da birbiri ardına hayata geçen projelerin ardından Halitpaşa bölgesinde 3.685 metrekare arsa üzerinde 6 blok ve 56 daireden oluşan Melek Residence adını verdiği yeni bir projeye başlayan Tugay İnşaat, bölgenin en nitelikli ve lüks konut projelerinden birine daha imza atmak için geri sayıma başladı.


Konut alıcılarının konforu başta olmak üzere her detaya titizlikle önem veren ve bu doğrultuda çalışmalar yapan Tugay İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas, Halitpaşa'da yapımına başlanan Melek Residence projesi içinde birçok yeniliği müşterilerine sunmaya devam ediyor. Klasik konut projelerinin aksine sosyal yaşam alanları ve donatı alanlarıyla öne çıkan projeler üreten Sukas'ın son projesinde deniz ve doğa manzarası, 7/24 kameralı güvenlik sistemi, kapalı-açık otopark, yetişkin havuzu, aquapark, çocuk havuzu, havuzbaşı güneşlenme alanları, havuzbaşı cafe, fitness center, çocuk oyun alanı ve şarküteri bulunuyor.

MELEK RESIDENCE DETAYLI BİLGİ VE LANSMANA ÖZEL %15 İNDİRİM FIRSATI İÇİN TIKLAYIN

Ozan Yıldırım/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181