Serhan Çetinsaya hazır ve sanal ofis işine girdi!
Artaş inşaat'ın genç veliahtı Serhan Çetinsaya hazır ve sanal ofis yatırımcılığına soyundu. 'WorkLand' markası ile ofis sektörüne giriş yapan Çetinsaya, aile şirketi Artaş imzalı Eclipse Maslak projesinde ilk adımı attı. Yeni yatırımları hakkında bilgi veren VVorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya, "Ofis stoklarını nasıl değerlendiririz diye düşünüyorduk ve hazır ofis fikri doğdu. Türkiye'de bu işi yapan 10 rakip firma var ve onları da inceledik. Nasıl farklı oluruz diye çalıştık. Gördük ki ucuz kirada kalite düşüyor, yüksek kalitede fiyatlar yukarıda. Maslak'ta ofis denilince kira fiyatları 4-5 bin liradan başlıyor. Biz de '1.995 lira kira ile Maslak'ta ofis kiralayabilirsiniz' diyerek yola çıktık. İlk adımı Eclipse Maslak projesinde atıyoruz ve burada net alanı 10 ile 52 metrekare arasında değişen 44 ofisimiz var" dedi.

5 ŞUBE HEDEFLİYOR
Hazır ve sanal ofis ilk etapta için 2.5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten Çetinsaya, 2 yılda 5 şubeye çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Artaş İnşaat projelerindeki ofislerde faaliyetlerine devam edeceklerini dile getiren Serhan Çetinsaya, "1 şube açalım doyduk demeyeceğiz. 2017'de Seyrantepe'deki Vadistanbul projesinde, sonra Ataşehir projemizde daha sonra da Ataköy ve Ümraniye projelerimizde hazır ofis konseptine yer vereceğiz. Girişimci ve kobilerin bu tip ofis birimlerine ihtiyacı var. Biz de sektörde kalıcı olmayı istiyoruz" dedi.

KİRALAR TL İLE
Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile AVM kiralarında dolardan TL'ye dönüş yapılmıştı. Bu konuda ilk adımı Artaş İnşaat'm attığını hatırlatan Serhan Çetinsaya, "Biz Artaş olarak AVM'de TL'ye döndük. Şimdi diğer AVM yatırımcıları TL formülünü arıyor. Biz ofis kiraları üzerine çalışırken gördük ki yine rakamlar dolarla telafuz ediliyor. AVM'de olduğu gibi ofiste de Türk Lirası ile ilerlemeye karar verdik. Kiralarımız 1.995 lira ile 8 bin lira arasında değişiyor" dedi.  

Fatura ve aidat yok
WORKLAND ofislerinin işletmesinde Serhan Çetinsaya'ya eşi Sare Çetinsaya da destek oluyor. WorkLand Yönetim Kurulu Başkanı Sare Çetinsaya hazır ofis konseptinde aidat bedelleri ve fatura da olmayacağına dikkat çekti. Sare Çetinsaya, "Kiralama bedeli dışında sınırsız kullanıma sunulan internet, 7/24 ofis kullanımı, resepsiyon hizmeti, sukahve gibi mutfak giderleri, otopark, günlük temizlik, özel sekreter, yabancı dillerde sekreterya hizmeti, fiber internet hizmetleri, güvenlik, kargo karşılama, iklimlendirme, toplantı odaları, ortak kullanım alanları, için hiçbir ekstra ücret ödenmiyor. Aidat, su, elektrik ve stopaj için de ücret alınmıyor. Ayrıca aylık 300 lira bedelle sanal ofis hizmeti de veriyoruz. Yani fiziki olarak burada olmayan ancak iş adresi olarak burayı göstermek isteyenlere de hizmet veriyoruz" diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181