Sinpaş 2019'da bin konut satmayı hedefliyor!
Gayrimenkul sektöründe 45'inci yılını dolduran Sinpaş, '45 +5' kampanyasıyla kutluyor. Kampanya kapsamında satışa sunulan 13 projedeki 3 bin konutun fiyatı 350 bin lira ile 5 milyon lira arasında değişiyor. Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, şirketin elinde 6 yıllık arazi stoğu bulunduğunu belirterek genel ekonomideki mevcut konjonktür düzeldiğinde yeni projelere başlayacaklarını söyledi. Dövizdeki dalgalanmanın gayrimenkul sektörünü etkilediğini ifade eden Çelik, "12 aylık maliyet artışı yüzde 45 gibi bir orana geldi. Artan maliyetler fiyatlara yansıtılmadı, yeni projelerde bu fiyatlarla satışa çıkılması mümkün değil" dedi. Sinpaş'ın 45 yılda 61 proje yaptığını ve 10 binlerce konut ürettiğini anlatan Çelik, "Türkiye'de inşaat denilince akla gelen ilk markalardan biriyiz. 45 yıllık yolculuğumuzda yüz binlerce kişiyi ev sahibi yaptık" dedi.

YENİ KAMPANYA ALANI
Çelik şöyle devam etti: "Köklü bir geçmişe ve uzmanlığa sahip olan ve sektörde pek çok ilki gerçekleştirerek sadece konut değil, ticari gayrimenkul portföyünde de iddialı projelerimiz bulunmaktadır." Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer de 2018'de bin 62 adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdiklerini ve 700 milyon lira civarında ciro elde ettiklerini açıkladı. 2019'da bin konut satmayı hedeflediklerini anlatan Gacemer, "Mevcut 13 konut projemizde satış kampanyası başlattık. Satışta olan 3 binin üzerinde bağımsız bölüm var" diye konuştu. Gacemer, yakın zamanda ticari alanlara yönelik bir kampanyaya daha başlayacaklarını açıkladı. Sinpaş'ın geçen yıl 7 projede toplam 4 bin 691 bağımsız birimin yapımına başladığını kaydeden Gacemer, İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa'da bulunan 13 projenin toplam değerinin yaklaşık 4 milyar lira civarında olduğunu da sözlerine ekledi.

1 HAFTA+5 DAKİKADA 67 KONUT SATTI
45+5 kampanyasını, Pablo Picasso'nun 40 yıl artı 5 dakika tecrübe hikayesinden esinlenerek oluşturdukları anlatan Seba Gacemer, "Şehrin içinde, ormanın yanı başında, sosyal alanları zengin, kumsalı, gölü, havuzu ama muhakkak suyu olan, her biri kendine has özellikler sunan 13 farklı projemiz kampanyaya dahil" dedi. Gacemer, "Kampanya kapsamında bir haftada 67 konut sattık" dedi.

Yeni Asır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181