Sinpaş bilimsel araştırmaya göre konut üretiyor!
Ankara'da Ege Vadisi projesi ile dikkat çeken ve Ege konseptli projelerini İstanbul'un ardından Ankara'ya da taşıyan SİNPAŞ GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projelerinde yüksek getiri oranının ilgi çektiğini söyledi. Dünya Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Gacemer, projelere başlarken sosyo ekonomik ve demografik analizlerde bulunduklarını, insanların tercih ve isteklerine göre projeler oluşturduklarını vurguladı. Seba Gacemer, proje geliştirilecek ilin seçiminin ardından, yüksek getiri sağlamanın en önemli unsuru olan yer seçiminin gerçekleştirildiğini belirterek, kentin ve bölgenin olası konut talep edenlerinin profillerinin her açıdan analiz edildiğini vurguladı.

"İhtiyaç duyulan sosyal donatılar ve yaşam biçimi özlemi araştırmalarımızın ana temalarını oluşturuyor" diyen Gacemer, bilimsel yöntemlerle demografik ve sosyo ekonomik analizlerle değerlendirme yaptıklarını kaydetti. Ankara Ege Vadisi için profesyonel bir araştırma şirketi ile çalışıldığını ve bulguları 3 ayrı araştırmayla elde ettiklerini belirterek, araştırmayla ayrıca Sinpaş'ın marka algısı, projelerinin tercih edilebilirliği, beklentilerin de ölçüldüğünü anlattı. Gacemer, Ankaralıların göreli olarak daha yüksek oranda oturmak amacıyla konut satın almaya yöneldiği sonucunu elde ettiklerini belirterek, bütçe aralığının ise 300-500 bin arasında yoğunlaştığını vurguladı. Seba Gacemer, Ege Vadisi'nde ise yapı/proje özellikleri, ve kazanç/maliyetin öne çıkan unsurlar olduğunun belirlendiğini sölyedi.

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181