Sinpaş Ege yaşam konsept projelerinde yüzde 60 kazanç sağladı!
Ege yaşamı konseptiyle gayrimenkul sektöründe yepyeni bir trend başlatan Sinpaş GYO şimdi de Ankara’da, en yenisini ve büyüğünü yaparak Ege Vadisi’ni hayata geçiriyor. Başkentin kalbinde, Ankara’nın en prestijli ve değerli semtlerinden Çankaya Oran’da, Ege’de yaşam hayalini Ankara’da gerçeğe dönüştürenler, aynı zamanda çok kazandıran “Ege Yaşam Konsepti” ile kazançlı çıkmanın da keyfini yaşayacak.

Gacemer: Ege yaşam konseptli projelerimiz yüzde 60 kazandırdı
Konut ve gayrimenkul sektöründe Türkiye’de pek çok yenilik ve başarılara imza atan Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer 11 Kasım Cuma günü Ege Vadisi Ofisi’nde Ankara basınıyla buluştu. Gacemer, şunları söyledi: “Sinpaş GYO’nun en büyük Ege yaşam konseptli projesi Ege Vadisi’ni Ankaralılarla buluşturduk. Mimarisi, rengârenk bitki örtüsü ve kendine özgü ruhuyla Ege, herkesin ortak hayalidir. İstanbul’dan sonra Ege Vadisi ile bu hayali Ankara’da da gerçeğe dönüştürüyoruz. Ankara’nın ilk Alaçatı Çarşısı ile Ankaralılara bir Ege kasabasında alışveriş yaparken hissettikleri samimi ve içten ortamı sunuyoruz. Yine Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı’nda yer alan kumsallı havuzunda günün yorgunluğunu atabilecek ve spa merkezinde ilk kez ailelere özel olarak sunulan aile spa hizmeti ile enerjilerini tazeleyebilecekler. İstanbul’da Ege konseptli projelerimiz EgeBoyu ve EgeYakası daha önce büyük ilgiyle karşılanmıştı. Bu iki projede, 2 yılda yaklaşık yüzde 60 kazandırdık. Ege yaşam konseptinin en yenisi ve en büyüğünü şimdi Çankaya Oran’da inşa ediyoruz. İlklere imza atılan Ege Vadisi ile Ankara’ya 600 milyon TL daha yatırım sunan Sinpaş GYO, Ege Vadisi’ni tercih edenlere çok kazandırmaya hazırlanıyor‘’ dedi.

3 ayda 100 milyon ciro
Sinpaş’ın Ankara’nın en çok tercih edilen gayrimenkul markası olmayı sürdürdüğünü belirten Gacemer, şöyle devam etti: “Ağustos ayından bu yana Sinpaş GYO olarak toplam 100 milyon TL’den fazla ciro yaptık. Ege Vadisi ise projelerimiz içinde satış performansı en yüksek ofisimiz olma özelliği taşıyor.

Ankaralıların üst segmentteki sosyo-ekonomik yapısına uygun 3 farklı yaşam stili
“Sinpaş GYO olarak, projelerimizi bulunduğu ilin demografik yapısını inceleyerek tasarlıyor ve bu kadar ince eleyip sık dokumamızın büyük avantajlarını görüyoruz. Sosyo-ekonomik yapının değişmesinin akabinde, insanların tüketim alışkanlıkları, hayata bakış açıları ve ihtiyaçları da değişiyor. Örneğin Ankara; İstanbul ve İzmir ile kıyaslandığında genç nüfus oranı çok daha yüksek bir il. Genç nüfusun yaş ortalaması 32. Medeni durumu kriter olarak aldığımızda ise Ankara nüfusunun yüzde 62’sinin evli olduğunu görüyoruz. Bu durumda Ege Vadisi projesini geliştirirken hem gençlerin ihtiyaçlarına ve yaşam alışkanlıklarına, hem de geniş ailelerin yaşam tarzına hitap etmesi gerektiğini tespit ettik. Bunları da birbirine karıştırmadan bir yaşam tarzı ortaya koyduk.

İlki özellikle çocuklu geniş aileler için tasarladığımız Alsancak Evleri. Ege Vadisi’nin en büyük ve geniş balkonlu evlerinde 1+0, 1+1 ve 2+1 bulunmuyor. Yaşam stili, bütünüyle oyurmuş geleneksel geniş aile yaşamına hitap ediyor. Alsancak Evleri, aile yaşamını destekleyen yaşam alanları ve çocuklar için özel olarak planlanmış sosyal donatıları ile Ege âşığı aileler için tasarlandı. En çarpıcı özelliği ise ailedeki tüm bireylerin manzaralı odalarının olması. Her odaya manzara sunan bu özel yerleşim planını daha önce İstanbul’da Acıbadem’de geliştirdiğimiz Akasya projemizde uygulamıştık. Proje satışa çıktığından bugüne yaklaşık %300 kazandırdı.
İkincisi Ege Residence. 2+1, 1+1 ve 1+0 evlerimizden oluşuyor. Ege Residence’ı kaliteli bir yaşam sürme hayalinde olan ve rezidans konforunun ayrıcalıklarından yararlanmak isteyenlere hitap ediyor. Bu evleri daha çok genç profesyonller ve seyahat yoğunluğu olan iş dünyası için tasarladık. Ege’nin en güzel tonları ile gökyüzünün mavi ve beyazının bütünleştiği Ege Residence, Ankara’nın simge binası olacak.
Diğer yaşam seçeneğimiz ise Karşıyaka Residence. Genç ve yeni evliler için oluşturduğumuz bir yaşam stili.

Ege’yi yansıtan ödüllü iç dekorasyon
Ege Vadisi iç dekorasyonu ile de büyük ilgi görüyor. Sinpaş GYO, Ege Vadisi için zarafet ve konforu birleştirerek tasarladığı örnek dairesi ile gayrimenkul sektörü için uluslararası arenada önemli bir kuruluş olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) tarafından, Interior Design Show Home (En İyi İç Tasarım) ödülüne lâyık görüldü.

Ankara kanatlarınızın altında: 180 metrede 360 derece manzara
Projenin Ege yaşamını rezidans konforuyla sunan Ege Residence 'ın en üst katında bulunan Roof Lounge'ta başkentin en cezbedici manzarasıyla karşılaşacaksınız. Ankara'yı 180 metreden 360 derece seyredebilme olanağı sunan bu özel nokta, "Ankara kanatlarımın altında" dedirtecek kadar güçlü ve etkileyici bir perspektif sunuyor. Ege Vadisi’nden konut sahibi olanlar, Roof Lounge’ta sevdikleriyle bir araya gelip, mutfak atölyesinde Ege mutfağının birbirinden leziz yemekler hazırlayabilecek. Ayrıca, kütüphanede keyiflice zaman geçirip, atölye evi veya çocuk oyun alanlarıyla hayat kalitesi ve temposunu yükseltebilecek.

Ege Vadisi sakinlerine daimi bir renk terapisi sunuyor
Ege Vadisi projesinde kullanılan renklerin de ayrı bir anlamı var. Bunu renk terapisiyle açıklamak mümkün. Renk terapisi; bedenimizle enerjimizi uyumluyor, denge kazanmamızı sağlıyor ve zihinsel, fiziksel, ruhsal ve duygusal olarak zindelik ve rahatlama getiriyor. Bu terapinin geçmişi oldukça eskiye dayanıyor. Tibet'te, Uzakdoğu'da yüzlerce yıl önce uygulanmaya başlanan renk terapisi ile insanların günlük hayatlarında giydiği ya da kullandığı renklerin ruh hallerini ortaya koyduğu ve bu yolla yaşam stillerini ifade edebildiği belirlenmiş. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, projeye renklerin nasıl yön verdiğini şöyle anlatıyor: “Öyle ki İbni Sina’dan beri tedavilerde renkler, sesler, kokular kullanılıyor. Ege Vadisi’nde de yeşil alan, su, göl ve renklerin verdiği etki iyi hissetme vizyonu üzerine kurulu. Buradaki felsefemiz, Ege Vadisi’nde yaşayan insanlara kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak. Ege Vadisi’nin peyzajında lavantalar, ormangülleri ve Ege’nin rengarenk çiçeklerinin kullanılmasının, suyun iyileştirici etkisinden yararlanılmasının altında bu felsefe yatıyor.” dedi.

Ferah Balkonlar, çocuklara özel bir dünya
Ege Vadisi, Ankaralıların en sevdiği özelliklerden birisi olan vadi ve şehir manzaralı ferah balkonlarda huzurlu bir yaşam için Ege aşıklarını bekliyor. Olanaklarıyla sağlıklı bir yaşam sunan Ege Vadisi, çocukları da fazlasıyla mutlu edecek. Çocuklar, Ege’nin pırıl pırıl kumları ile kumdan kaleler yapacak, Ege’nin eşsiz sahillerinden getirilen deniz kabukları ile oynayacak. Parklar, bahçeler, spor alanları, hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite alanlarının sunulduğu Ege Vadisi, çocuklu ailelerin ilk tercihi olacak. 

Banka kredisi yerine Sinpaş bünyesindeki ödeme planları tercih ediliyor
Müşterilerimiz banka kredisi yerine Sinpaş bünyesinde oluşturduğumuz geniş yelpazeli ödeme planlarımzı tercih ediyor. Ege Vadisi’nde ister hiç peşinat ödemeden, banka kredisiz, 50 ay vade ile isterseniz 0,70 vade avantajı ve 120 ay vade ile kolayca gayrimenkul sahibi olabilirsiniz. Ege Vadisi’nde 369.250 TL’den başlayan fiyatlarla Ankaralılar, hayallerindeki eve kavuşabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181