Sinpaş, markalı projeleriyle Recexpo Fuarı'nda!
Sinpaş, Azerbaycan’nın Bakü kentinde bu yıl ilki düzenlenecek ‘Recexpo Fuarı'na konsept projeleri ile katılıyor. Azerbaycan başta olmak üzere diğer tüm bölge ülkeleri için de önemli olacak gayrimenkul fuarında Sinpaş’ın İstanbul, Ankara ve Bursa’da geliştirdiği temalı yaşam projeleri tanıtılacak. Bakü Expo Center Fuar alanında, 176 metrekarelik sergi alanında Sinpaş’ın 2016’da öne çıkacak rezidans projesi Queen Central Park Bomonti, Marina Ankara, Altınoran, Liva Turkuaz, Köyceğiz ve Bursa Modern proje maketleri Azerbaycanlı ziyaretçileri ile buluşacak.

İstanbul’un kalbinde ayrıcalıklı bir yaşam için: Queen Central Park Bomonti
İlk kez Körfez bölgesi yatırımcılarının ziyaret ettiği Cityscape Dubai Fuarı’nda tanıtılan Queen Central Park Bomonti, İstanbul’un en prestijli projeleri arasında yer alıyor. İstanbul’u taçlandıracak ve şehrin gözbebeği olacak yeni prestij projesi İstanbul’un tam kalbinde, en değerli semti Bomonti’de yükseliyor.

Queen Central Park Bomonti Projesi’nde kişiye özel asistan, VIP havaalanı transferi, medikal servisler, lezzet danışmanlığı gibi birçok ayrıcalık sunuluyor. Yeşil alanları, aileler için tasarlanan balkonlu ve ferah daireleri ile Queen Central Park Bomonti projesi aynı zamanda alışveriş merkezlerine, kongre merkezlerine, tarihi yarımada ile Taksim Meydanı’na yakın mesafedeki konumu ile de fark yaratıyor.

Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi Altınoran
Sinpaş Yapı, Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran ile Ankara’nın konut anlayışını değiştirme hedefiyle konut ve yaşam kalitesini yükseltecek standartları da yeniden belirliyor.

Sosyal olanaklar yönünden büyük bir çeşitlilik sunan Altınoran’da Türkiye’nin tek şehir içi kayak merkezi Snowland ile yılın 365 günü özgürce kayak yapılabilecek ve İmrahor Vadisi’nin büyülü görüntüsü eşliğinde yer aldığı rekreasyon alanına teleferikle yolculuk yapılabilecek. Altınoran sakinleri ayrıca 10 bin metrekarelik alışveriş alanında, prestijli mağazalarda alışveriş yaparken, alışveriş alanının vadi bölümüne bakan kısmında yer alan Skywalk alanı ile vadi manzarasına karşı adeta gökyüzünde yürüme deneyimi yaşıyor. Skywalk alanının bir benzeri Amerika’daki Büyük Kanyon’da bulunuyor. Altınoran’ın bir diğer önemli özelliği de kanalları, köprüleri, sandalla gezilebilen gölleri, iskeleleri, adaları ve avlularıyla tam bir su dünyası olması. Ayrıca özel eğitmenler eşliğinde hizmet verecek Macera Parkı, profesyonel futbol sahaları ve çok sayıda tenis kortu da Altınoran’ın ayrıcalıklı dünyasının diğer parçaları arasında yer alıyor. Tüm bunların yanında 100 bin ağacın dikildiği rekreasyon alanı da Çankaya’nın yeni oksijen kaynağı olacak ve Altınoran sakinlerine doğanın tüm güzelliklerini sunuyor.

Ankara’nın ilk ve tek marinalı projesi Marina Ankara
Sinpaş Yapı’nın Ankara Çankaya-Oran’da Altınoran’ın hemen yanında aynı arazi üzerinde yükselen projesi Marina Ankara, barındırdığı sosyal donatılar bakımından Türkiye’nin en iddialı karma yaşam projelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Ankaralıları marina yaşamı ile tanıştıracak olan projeye hemen komşu konumundaki Eymir Gölü’nün de tüm güzelliklerinden yararlanma imkânı veren Marina Ankara, tıpkı Altınoran gibi bir konut projesinde eşi benzeri görülmemiş donatılar ve sosyal yaşam alanlarıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunmak için tasarlandı.

Küçük yelkenlilerin ve dinginlerin gezebileceği masmavi su alanı, kıyı kıyı dolaşılabilen iskeleleri, meydanı, şelalesi, altın renkli kumsalları, tropik adası, kanyonu, köprüleri, sahil yolu, deniz feneri, kafe ve restoranlarıyla Marina Ankara, Ankaralılara tatil tadında bir yaşam sunacak.

Tüm bu güzelliklerin yanında; marinası ile yelkenden küreğe, yanı başında yer alan Snowland ile snowboard’dan kayağa, futboldan basketbola, tenisten patene, koşudan bisiklete, tırmanıştan yüzmeye kadar birçok spor olanağı dört mevsim Marina Ankara’da olacak. Teleferikle yolculuk imkânı da sunacak Marina Ankara bünyesinde açık ve kapalı profesyonel tenis kortları, turunç seraları ile 4 kilometrelik bisiklet ve koşu parkuru Marina Ankara sakinlerinin hizmetinde olacak. Marina Ankara’nın bir başka çekici özelliği ise 13 km göl çevresindeki ağaçlık alana sahip Eymir Gölü ile komşu olması.

İstanbul’un hızla gelişen bölgelerine değer katan projeler Liva ve Köyceğiz
İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de hayata geçen Liva Turkuaz projesi, göl ve bahçe keyfini evinizde yaşama imkânı sunuyor. Birbirinden farklı konseptlerdeki adaları, sandal keyfi yapılabilen gölü, şelalesi, dinlenme terasları, kış bahçeleri, yüzme havuzu ve daha birçok sosyal ayrıcalığıyla fark yaratan Liva’da yaşam başladı.

Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasının yüksek kazançlı yatırım bölgesi Sancaktepe’de yükselen, az katlı ve bölgenin en butik projesi olan Sinpaş Köyceğiz’de ise, Kır, Patika ve Asma Bahçe Evleri ile üç farklı yaşam seçeneği bulunuyor. Ulu çınarları, insana huzur veren gölü, rengârenk çiçekleri, meyve ağaçları ve kuş sesleriyle doğanın bütün renklerini Köyceğiz’de buluşturan Sinpaş, şehrin karmaşasını bırakıp güneydeki bir kasabaya yerleşme hayalleri kuranlar için bulunmaz bir fırsat sunuyor.

Bursa Modern, nefes alan bir dünya sunuyor
Türkiye’de yaşam kalitesinde birinci seçilmiş ve dünyadaki gelişen şehirlerarasında 4. sırada kabul edilen Bursa’da hayata geçirilen ödüllü Sinpaş GYO Bursa Modern projesi konumuyla, gözde bir yaşam projesi olduğu kadar güçlü bir yatırım aracı olarak dikkat çekiyor.

“Avrupa`nın En Çok Tavsiye Edilen Konut Projesi” ödülüne sahip Bursa Modern projesi, sosyal tesisleri, havuzları, yürüme ve bisiklet parkurları ve spor için ayrılmış diğer alanları ile ailelere nefes alan bir dünya sunuyor. Bursa Modern’de 26 bin metrekarelik gölet ve kenarında yalılar, köşkler, göl ve doğa manzaralı kuleler ve rezidanslar uyum içerisinde yer alıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181