Siteler için CEO kursu!
Son yıllarda İstanbul’da inşa edilen konut projeleri, profesyonel anlamda çalışan site ve apartman yöneticilerini ortaya çıkardı. Bu kapsamda profesyonel yöneticileri yetiştirebilmek için Türkiye’de ilk kez Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Site ve Apartman Yöneticiliği Sertifika Programı” başlıyor. Programı tamamlayıp sertifika alan kursiyerler, sitelerde iş bulabilecek, profesyonel apartman ve site yöneticisi olarak çalışabilmeleri mümkün olacak. Böylece daire başına 50 ile 100 lira gibi bir hizmet bedeli alınabilecek.Örneğin 40 haneli bir blokta yöneticinin kazancı 4 bin TL’ye çıkabiliyor.

MEB onaylı sertifika
Projenin yaratıcısı ve eğitmen Altın Emlak Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Apartman ve site yönetimi ihtiyaç duyulan faaliyetleri yerine getirirken ortaya çıkan giderleri ve gelirleri, şeffaf ve hesap verilebilir bir biçimde tutmak zorundadır” dedi.

Özelmacıklı, 72 saat süren kursun ücretinin 850 TL olduğunu aktardı. Derslerin içeriğinde yöneticilik, kat mülkiyeti yönetimi, ana gayrimenkul yönetimi, işletme projesi, komşu hakları, kapıcılık hizmetleri ve hukuksal mevzuat hakkında bilgiler veriliyor.

Vatan
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181