Son 1 haftada 10 konut projesi satışa çıktı!
FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimine rağmen yılın ilk 9 ayını başarılı bir satış grafiği ile kapatan gayrimenkul dünyasının marka üreticileri, yılın son üç ayında 30’un üzerinde lansman ile tüketicilere farklı seçenekler sunacak.

İlk adım Emlak Konut’tan
Kurban Bayramından sonra başta İstanbul olmak üzere farklı şehirlerdeki projeleri için tanıtım toplantıları düzenleyen firmalar Türkiye’nin yılsonu büyüme hedefine katkıda bulunacak işlere imza atıyor. Emlak Konut GYO’nun önderliğinde başlatılan ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyelerinin de desteklediği “Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” kampanyasıyla ağustos ayında 5 binin üzerinde konut satışı yapan firmalar, eylül ayında değeri 12 milyar lirayı bulan 9 projeyi satışa sundu. Ekim ayının ilk ilk haftasıyla birlikte son on gün içinde satışa sunulan proje sayısı 15’e, proje büyüklüğü ise 15 milyara ulaştı. Yılsonuna kadar satışa çıkacak projelerle bu rakamın 20 milyar lirayı aşması bekleniyor.

GOP’ta 240 milyonluk dönüşüm
İstanbul’un Gaziosmanpaşa semtinin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projelerine hız verilmeye başlandı. Bu kapsamda projelendirilen We Haliç için ilk kazma yarın vurulacak.Yükleniciliğini Ilgın İnşaat firmasının üstlendiği projenin temel atma töreni; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yanmaz katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.



Mehmet CANITATLI/Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181