Sur Yapı'dan Sultanbeyli'ye Gölbahçe Evleri!
Sur Yapı, Sultanbeyli'de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra 150 milyon TL yatırımla Gölbahçe Evleri projesinin yapımına başlıyor. 21 dönüm proje alanında, 6 blokta toplam 227 konuta yer verecek olan Sur Yapı, lansmana özel indirim ve ödeme fırsatı sunuyor.

7 bin metrekarelik göl ve bahçe alanı bulunan projede çocuklar için özel alanlar dışında ayrıca her türlü günlük ihtiyacın da karşılanabileceği ticari alanlar bulunacak. Gölbahçe Evleri'nde 1+1 fiyatına 2+1 daire sahibi olunabilecek. Projede 2+170 metrekare daireler, 1+1 fiyatına 275 bin TL'den satışa sunulacak. 60 ay vade farksız ödeme fırsatının bulunduğu projede tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 lansman indirimine ek yüzde 10 indirim daha sağlanacak.

Nisan 2014 tarihinden bugüne bölgeye 600 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını ve 1000'in üzerinde konut sattıklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Bölgeyi sürekli üzerine değer koyan bir pazar haline getirdik. 3. köprünün tamamlanması, Kuzey Marmara Otoyolu'nun devreye girmesi ile bu bölgenin değerinin daha da artacağını düşünüyoruz" dedi.  

Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181