Sur Yapı'dan Zeytinburnu ve Topkapı'ya yeni projeler geliyor!
Ümraniye'de Şehir Konakları ve Bağcılar'da Mirage Rezidans adında iki projenin satış ve inşaatına devam eden Sur Yapı, 2016 sonu ve 2017 yılı ilk çeyreğinde Topkapı - Zeytinburnu bölgesinde yeni bir projeye başlayacak. 

Sur Yapı olarakyükselen bölgeleri yakından takip edip çalışmalar yaptıklarını aktaran Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Yükselen bölgelerde yatırımlarımızı sürdüreceğiz. 2016 sonu ve 2017 yılı ilk çeyreğinde Topkapı -Zeytinburnu bölgesinde inşa edeceğimiz ticari üniteler ve konutlardan oluşan bir projemiz yer alıyor. Ayrıca Esenyurt - Bahçekent bölgesinde Emlak Konut ihalesinde aldığımız bir arsamız bulunuyor. Buranın da yakın zamanda satış ve inşasına başlayacağız. Ek olarak Ümraniye'de yer alan ofisler bölgesinde de A plus bir ofis projesine başlayacağız" bilgisini verdi.

Öte yandan Bağcılar bölgesindeki Corridor projelerini kısa süre önce teslim ettiklerini anlatan Elmas, satışı devam eden Şehir Konakları'nın konumuna dikkat çekti. Projenin önemli anayollar ve bağlantı yolları üzerinden İstanbul'un dört bir yanına hızlı şekilde ulaşım imkânı sunan, merkezi bir konumda yer aldığını kaydeden Elmas, "Şehir Konakları konut projesi, Üsküdar Çekmeköy metro hattı üzerindeki istasyona yalnızca 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Metrobüs ve otobüs hatlarıyla kesişen bu istasyon, Marmaray bağlantısıyla da projeyi toplu ulaşımın merkezine taşıyor. Metrogarden AVM ile yeni yapüan Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattının Necip Fazıl Durağı'na 600 metre mesafede bulunan Şehir Konakları'na yakın konumda olan çevreyolu ile de üç köprüye kolayca ulaşabilmek mümkün" dedi.

Mirage Rezidans'ın ise, Avrupa Yakası'nın markalı konut projeleri ve beş yddızlı otellerle en hızlı gelişen bölgesi Bağcılar - Güneşli Basın Ekspres'te yükseldiğini ifade eden Elmas, şunları söyledi:"Burada Sur Yapı prestijiyle yükseliyor. Benzersiz lokasyonu, sosyal donatıları, rezidans hizmetlerinin yanı sıra Mirage Rezidans 'ta ayrıca dükkan, kafe ve restoranlardan oluşan alışveriş caddesi yer alıyor."

Kamu yatırımları üç bölgeyi öne çıkarıyor
Metro hatları, üçüncü köprü, hastaneler, Kanal İstanbul ve diğer kamu yatırımlarıyla birlikte Sancaktepe, Sultanbeyli ve Ispartakule gibi bölgeler de gelişim konusunda önemli yol kat ediyor ve bu bölgelerde yükselen projeler prim yapmaya devam ediyor. Sur Yapı'nın Sultanbeyli'de inşa ettiği Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Sancaktepe' de inşa ettiği Lavender, Ispartakule' de inşa ettiği Bahçeyaka projeleri 'de bulundukları bölgelere değer katıp, pirim yapmaya devam ediyor.

Dünya Sektörel Haberler Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181