Tahincioğlu Başakşehir'de 3 proje hayata geçiriyor!
Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Tahincioğlu, Kanal İstanbul güzergahında yer alan Başakşehir'de 3 proje hayata geçiriyor. Şirket, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir'in Yakut, Zümrüt, Elmas etaplarında 843 daire inşa ediyor. 7 bloktan oluşan Nidapark Kayaşehir Yakut'ta 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 470 daire yer alıyor. Nidapark Kayaşehir Zümrüt, 3 blokta 2+1 ve 3+1 olmak üzere 319 daireden oluşuyor. Nidapark Kayaşehir Elmas'ta ise diğer bölümlere göre daha az kath üç blokta 4+1 ve 5+1 olmak üzere 54 daireye yer veriliyor.

3. PALLADİUM KAYAŞEHİR'E
Nidapark Kayaşehir'in yarımda inşa edilen Sağlık Kent ve yakınında yer alan üçüncü havaalanı, bölgede önemli bir ofis ihtiyacı doğuruyor. Bu ihtiyaçtan yola çıkılarak tasarlanan ve Nidapark Kayaşehir'in yanı başında yer alan 26 kath Nidakule Kayaşehir'in bölgenin A+ ofis ihtiyacım karşılaması planlanıyor, öte yandan Tahincioğlu'nun başarılı AVM projesi olan Palladium, Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir'de de faaliyet gösterecek. Tahincioğlu'nun üçüncü alışveriş merkezi yatırımı olan Palladium AVM Kayaşehir, aynı zamanda Kayaşehir'in ilk A+ ofislerine ev sahipliği yapacak. AVM'de dünyaca ünlü restoranlar, mağazalar, eğlence alanları ve market yer alacak.

84 AY SIFIR FAİZ
Tahincioğlu Emlak Konut GYO desteğiyle başlatılan 84 ay sıfır faiz kampanyasına Başakşehir projeleriyle katıldı. Buna göre; projelerde yüzde 10 peşinata 48 ay sıfır faiz, yüzde 15 peşinata 60 ay sıfır faiz, yüzde 20 peşinata 72 ay sıfır faiz, yüzde 25 peşinata 84 ay sıfır faiz ve yüzde 25 peşinata 120 ay yüzde 0.50 faiz oranıyla vadelendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca Nidapark Kayaşehir'de yüzde 10 peşin, 1 yıl sonra yüzde 15 ara ödeme, 2 yıl sonra yüzde 15 ara ödeme yapanlar, kalan yüzde 60 için 60 ay vade farksız ödeme seçeneğinden yararlanabiliyor. Projede 120 ay TÜFE endeksli ödeme veya 120 ay yüzde 0.5 sabit vade farklı ödeme seçeneği de bulunuyor.

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181