Taş Yapı'dan Dubai'ye 4 konut projesi!
İnşaatın yanı sıra enerji, tarım, turizm gibi pek çok alanda faaliyet gösteren Taş Yapı 2 yıllık yatırım stratejilerini tamamladı ve planladığı yatırımları arka arkaya yapmak için kollan sıvadı. Dubai'ye daha önce Meydan projesi yaptıklarını belirten Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Yatırım planlarımız arasında Dubai'de konut projeleri de bulunuyor. Projeler içinde otelin de olduğu karma yapılar olacak. Yaptığımız tüm projelerde olduğu gibi Dubai'de yapacağımız yeni konut projelerinde de lüks ve konfor ön plana çıkacak" dedi.

ALTUNİZADE PROJESİ SATIŞA ÇIKIYOR
Altunizade'de Selçuk Ecza Deposu'yla birlikte hayata geçirdikleri 210 konutluk projenin 350 milyon dolar yatırımla yükseldiğini belirten Turanlı, "Biz projelerimizde maketten satış işini kaldırdık. Çünkü bir resimde projeyi istediğin gibi boyayabilirsin. Biz ise artık tüm projelerimizde elektrik ve suyunu bağlayıp, oturma iznini aldıktan sonra satışa çıkaracağız. Altunizade projemiz buna en güzel örnek, Bir hafta içinde satışa çıkaracağımız projenin metrekare fiyatı 5 bin ile 7 bin dolar arsında" bilgisini verdi.

210 KONUTA 900 ARAÇLIK OTOPARK YAPTI
Altunizade projesinde konutlar 30 bin metrekare arsanın yüzde 17 sine oturmuş durumda. Konut büyüklükleri 200 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. 210 dairelik projede 900 araçlık otopark alanı bulunuyor. Bazı dairelere 4 araçlık otopark alanı düşüyor.

3 milyar dolarlık yatırım

2016 ve 2017 yılları içinde konut, tarım ve enerji alanlarında 3 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını açıklayan Emrullah Turanlı, "Ülkeme yatırım yapmaya devam edeceğim" diye konuştu. Altunizade dışında Haydarpaşa'da150 bin metrekare alan üzerinde otel yaptıklarını dile getiren Turanlı, "Avrupa Yakası'nda Şişli'de Bulgar Kilisesinden aldığımız arazide projemiz olacak. Bu projenin içinde otel konut rezidans ve hastane olacak" açıklamasını yaptı. Şirketi ayrıca İspanya da iki fabrika, Belçikada bakım evi yapacak. Yatırımların bir diğeri ise Kongo'da olacak. Turanlı, Kongo'da bir madenin işletmesini aldıklarını kaydetti. 

Yeni Şafak Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181