Teknik Yapı Bağdat Caddesi'ne ayrı bir önem veriyor!
Teknik Yapı olarak Bağdat Caddesi'ne ayrı bir önem verdiklerini söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Suadiye Sahil projesinin özellikle büyük dairelerden oluşacağını söyledi. Dairelerin farklı ve seçkin bir yaşam tarzı sunan özelliklere sahip olduğunun altını çizdi. Umut Durbakayım, Teknik Yapı kalitesinin, güvenliğinin ve müşteri memnuniyeti kültürünün eksiksiz olarak Suadiye Sahil projesine aktarıldığını ifade ederek, "Teknik Yapı markasını bugünlere getiren ve içinde büyüdüğümüz bu semti çok iyi tanıyoruz. Bu nedenle Suadiye Sahil projesinde sahip olduğumuz deneyim ve kalitenin ulaştığı en üst seviyesini aktarıyoruz" dedi.

BAĞDAT CADDESİ BİZİM YUVAMIZ
Bağdat Caddesi'nin Teknik Yapı için çok farklı bir anlam taşıdığının altını çizen Umut Durbakayım, bölgedeki binaların tarihine ve binada yaşanmışlara saygı gösteren projelerin olması gerektiğini vurguladı. Son yıllarda tamamen bir şantiyeye dönen Bağdat Caddesi'nden hem müteahhit olarak hem de Kadıköylü olarak kendisinin de çok rahatsız olduğunu açıklayan Durbakayım, "Kamyonların gelişi güzel yollara çıkmasından, beton dökerken trafiğin sıkışmasından, yolların gelişigüzel kapatılmasından ve çalışma saatlerinin bölgede yaşayan insanları rahatsız edecek derecede suiistimal edilmesinden çok rahatsızım" şeklinde konuştu.

HER KATTA TEK DAİRE
Projede yükselen 19 katlı rezidans binasının her katının tek bir daireden oluşacağına vurgu yapan Umut Durbakayım, "Kadıköy sakinlerinin yaşam tarzına uygun büyük ve konforlu daireler hazırlıyoruz. Bu dairelerin yatırımdan daha çok yaşam amaçlı olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle rezidans blokta yer alan dairelerin içinde kullanılan malzemeden, verilecek hizmete kadar her şeyin en iyisini sunuyoruz" dedi.

19 KATLI REZİDANS
Durbakayım, 19 katlı rezidans bloğun tamamlandığını ve ince işlere başlandığını söyledi. Satışa sunulan 19 katlı blokta brüt 335 metrekare büyüklüğünde 5+1 tipindeki rezidans daireler yer alıyor. Suadiye Sahil Sitesi projesinde hem 19 kaüı yüksek rezidans ayrıcalığı hem de 8 adet kısa katlı bloklarda müstakil yaşam konforu yer alıyor.

2017 ORTASINDA TESLİM
Projede, metrekare birim fiyatı 8 bin 600 ila 15 bin 800 dolar arasında değişiyor. 2017 ortasında teslim edilecek olan projede kişiye özel esnek ödeme planları sunulurken, peşin alımlarda yüzde 2 indirim yapılıyor.

DETAYLARDA KALİTE HAKİM
Teknik Yapı'nın geçmişin izlerini takip ederek geleceğin konfor anlayışıyla bütünleştirdiği Suadiye Sahil Sitesi, hayata zarafet katacak detaylarla dolu. Bu sitede A'dan Z'ye tüm detaylarda kalite hakim. Ankastre mutfak cihazlarından armatürlere, seramiklerden vitrifıye ürünlere kadar her parçada dünyaca ünlü markalar kullanılıyor.

CADDE'YE YÜZLERCE FİDAN DİKTİK
Teknik Yapı'nm Bağdat Caddesi'nde 2004'e kadar yüzlerce fidan diktiğine vurgu yapan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım "2004'ten sonra bu fidanlardan oluşan gür ormanlar yükseltmeye başladı. 40 yılda büyük çaplı projelerde en ince detayları çözülmüş projeleri başarıyla yapabilecek döneyim ve bilgiye sahip olduk. Büyük projelerimizin kesitlerinde Bağdat Caddesi'nde yaptığımız projelerin detaylarını görmek mümkün" açıklamasını yaptı.

STANDARTLARI YÜKSELTTİ
Açık ve kapalı yüzme havuzları, spor alanları, fitness salonu, sauna, buhar odaları, her daireye 2 adet kapalı otopark, dinlenme ve yürüyüş alanları, akıllı ev otomasyon sistemi ve 7/24 güvenlik Suadiye Sahil'in standartları arasında yer alıyor.

BEŞ NESİLDİR KADIKÖYLÜYÜZ
Beş nesildir doğup büyüdüğümüz bölgenin ihtiyaçlarını, taleplerini ve sorunlarını çok iyi biliyoruz. Yerinde yenileme için gelen taleplere nasü cevap vereceğimizi belirlemeden önce her detayı en ince ayrıntısına kadar inceliyoruz.

HERKESE KAPIMIZ AÇIK
Bağdat Caddesi'nde gerçekleşen projelerin en az yüzde 60'ı bize gelerek apartmanlarını yenilememiz için teklif vermiştir. Bizimle irtibat kuran her projeye kapımız açıktır. Proje Geliştirme birimimiz gelen talepleri titiz bir incelemeden geçirir. Lokasyondan tapuya, imar durumundan daire sahiplerinin taleplerine kadar her konu incelenir.

KİŞİYE ÖZEL DAİRE SUNUYORUZ
Bağdat Caddesi bizim için çok önemli. Bu bölge, aile olarak doğup büyüdüğümüz bir yer olmasının yanı sıra Teknik Yapı markasını yaratan bir caddedir. Teknik Yapı olarak yenileme yaptığımız projelerde her daire sahibine, bulunduğu konuma göre yer sunmaya çaba gösteriyoruz.

HER PROJEYİ HAYAL EDİYORUZ
Her projeyi kendimiz yaşayacakmış gibi hayal ediyoruz. Kullandığımız malzemeden, yerleşime kadar hem mektepli bir müteahhit olarak hem de beş nesildir gurur duyarak yaşadığımız bir Kadıköylü olarak inceliyoruz.

BÜYÜK DAİRE YAPIYORUZ
Bağdat Caddesi'nde'küçük metrekareli 3+1 tipi daireler fazla rağbet görmüyor. Cadde insanları 180 - 200 metrekare büyüklüğünde 3+ veya 4+ tipi daireleri daha çok tercih ediyor.

FİYATLAR DENGEYE OTURACAK
Bağdat Caddesi'nde başlayan inşaat furyasından sonra kiralar yaklaşık üç katma çıktı. Dönüşüm dışı dairelerin fiyattan ise nispeten yüzde 15 - 30 arasında geriledi. Kira ve daire fiyatlarının dengeye oturması için en az 3 - 5 yıla ihtiyaç var. Cadde'deki metrekare fiyattan 3 ila 15 bin dolar arasında değişirken Teknik Yapı projelerdeki metrekare fiyatlar 7.500 ila 15 bin dolar arasında değişiyor.

500'DEN FAZLA DAİRE YAPTIK
Teknik Yapı'nm Bağdat Caddesi'nin 6 farklı bölgesinde 16 bloktan oluşan ve 232 lüks dairelik inşaatı yükseliyor. Bugüne kadar sadece Bağdat Caddesi ve etrafında yaklaşık 30 ayrı bina projesinde 500'den fazla daire yaptık.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181