Teknik Yapı Maltepe, Kartal ve Yıldızlı Bahçe projelerinin tanıtımını Katar'da yapıyor!
Körfez ülkelerinden gelen talebin her geçen gün artığını ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım fuarda; Uplife Kadıköy, Suadiye Sahil, Evora Denizli ile birlikte üç yeni projelerini tanıttıklarını açıkladı. Durbakayım, Katar Fuan'nın özel bir anlam taşıdığını ve Teknik Yapı'nın ilk kez yeni projelerinin ön lansmanını yurtdışında yapacağını ifade etti.

6 PROJE İLE KATILIYOR
Maltepe'de Tugay Yolu Caddesi üzerinde, 8319 m2'lik çok geniş bir alanda hayata geçecek olan Maltepe Projesi, ilk önce Katar'da beğeniye sunuluyor. 35 katlı bir kuleden oluşan proje, tamamı ofis 324 bölümden oluşuyor. Maltepe projesi, 18. katta yer alan geniş ve şık restoranı, 19. kattaki fitness merkezi ve saunalarıyla yoğun iş hayatının tüm stresini atabileceğiniz şekilde tasarlandı.

Teknik Yapı Kartal projesinin de ön lansmanını Katar'da yapıyor. İstanbul'un Kartal yatırımcılara semtinde hayata geçecek Teknik Yapı imzalı Kartal Projesi, 1 'i konut, 2'si ofis olmak üzere toplam 3 bloktan meydana geliyor. 35 katlı konut kulesi, 1+0'dan 3+1'e toplam 363 daireden oluşuyor. 6 katlı ofis bloklan ise yaklaşık 1900 m2'lik alanlardan yükseliyor. 

Teknik Yapı, ayrıca Katarlı yatırımcılara sosyal ve kültürel olanaklara sahip Bahçeşehir'de yer alan Yıldızlıbahçe projesini tanıtıyor. Yıldızlıbahçe, 16 katlı tek kulesindeki 34 ayrı tipten oluşan 104 adet yaşam alanı sunacak. Fuarda ayrıca Teknik Yapı'mn son bir yıl içinde satışa sunduğu üç ayrı projenin tanıtımı yapılıyor.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181