Teknik Yapı projelerinde fiyat artışı yapmayacak!
Teknik Yapı, 'Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak' kampanyasına tüm projeleriyle destek veriyor. Şirket, ev alacakları döviz artışı ve enflasyondan korumak için de fiyat artışı yapmamayı taahhüt ediyor .

Teknik Yapı, yedi projesiyle 'Yüzde 5 peşinat, yüzde 0.98 faiz ve yüzde 20 indirim' kampanyasına katildi. Bu kampanyanın bugüne kadar yapüanlar arasında en cazip kampanya olduğunu söyleyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Şimdiye kadar olan kampanyalarda konut faizini düşük tutmak için bankalara yüzde 6-11 katkı payı öderdik. Şimdi bu payları müşteriye yansıtma kararı aldık. Öte yandan her kampanyada peşin alımlarda yapılan yüzde 10-14 indirimi de ekleyince, ev alacaklar açısmdan yüzde 20 oranmda bir avantaj ortaya çıktı. Desteğimiz bunlarla da sınırlı değü.

MALİYET KARŞILANACAK
Banka kredili satışlardaki yüzde 20 olan yasal faizi yüzde 5'e indirdik. Yüzde 15'lik oranı da 36 ay 0 faizle yayarak finansman maliyetini üstiendik" dedi. Teknik Yapı, bu kampanyayla sadece vade ve faiz desteği sunmuyor. Kampanya boyunca artan döviz ve enflasyon nedeniyle yükselen maliyetleri de karşüayacak. Hiçbir projesinde fiyat artışı da yapmayacak. Bankadan kullanacağı kredi miktarını düşük tutmak isteyenlere de yüzde 5 peşinat sonrasındaki 0 faizli 36 ay vadeli ara ödeme miktarı yüzde 30'a kadar çıkarılacak. 

HEDEF 450 DAİRE SATIŞI
Satışların sınırlı sayıda daireyi kapsadığını belirten Umut Durbakayım, "Mayıs'ın ilk haftasından itibaren yaklaşık 90 daireyi bu avantajlarla sattık. Ramazan sonuna kadar 450 daire satışı hedefliyoruz. Kampanya dahilinde her firmanın en az 100 daire satması durumunda yaklaşık 3.5 milyar liralık bir satış rakamı oluşacak" dedi.

Posta Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181