Teknik Yapı'dan 5 projede yıl sonu kampanyası!
Teknik Yapı, satışta bulunan 5 ayrı projesinde yıl sonu fırsatları sunuyor. İstanbul Halkalı'da yaşamın başladığı Metropark projesindeki son 35 daire için isteyene yüzde 1 peşinat ile isteyene 100 ay sıfır faiz ve 2.977 liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor. Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçen Uplife Kadıköy projesi ise çifte fırsat ile ön plana çıkıyor. Uplife Kadıköy'deki rezidans daireler 100 ay 0 faiz ve 1 yıl boyunca 3 bin 500 liraya varan kira garantisi ile 2017 yılını iki avantaj ile kapatma fırsatı sunuyor. 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Denizli'ye yeni bir yaşam merkezi sunan Evora Denizli projesindeki rezidans daireler ise bölge halkının taleplerine uygun olarak 100 ay sıfır faiz avantajıyla yeni sahiplerini bekliyor. Teknik Yapı'nm yılın sonuna doğru satışına başladığı Deluxia Park projesinin Kartal etabını oluşturan residence kısmındaki dairelere iki seçenekli kampanya sepeti hazırlandı. Deluxia Park Residence etabından daire almak isteyenlere 60 ay 0 faiz fırsatı sunulurken, düşük peşinat ödemek isteyenlere ise yüzde 5 peşinat ile 72 ay 0.45 faiz avantajı veriliyor.

KDV ŞİRKETTEN
Deluxia Park Business projesinde, KDV ve faiz yükü yılbaşına kadar Teknik Yapı tarafından karşılanıyor. Teknik Yapı, lansman dolayısıyla KDV dahil fiyatlar 712 bin 248 liradan başladığı A plus ofislere yüzde 18'lik KDV indirimi veya sıfır faiz fırsatı sunuyor. Ofis satışlarında 48 aya kadar vadeyi tercih edenler için Teknik Yapı firma kredisi kullandırarak "0" faiz uygulayacak. Diğer taraftan yılbaşına kadar peşin alımlarda veya anlaşmalı bankalardan baz faiz oram ile kredi kullananlara KDV miktarı kadar indirim uygulanacak.

ÖRNEK OFİS
Büyüklükleri 80 ile bin 316 metrekare arasında değişen 400 ofis ve büyüklükleri 99 ile 555 metrekare arasında değişen 14 adet ticari ünitenin yer aldığı Deluxia Park Business projesinin satışında bir ilk gerçekleştirildiği açıklandı. Bire bir örnek daire kavramını Uphill Court projesiyle sektöre taşıyan Teknik Yapı, bu kez de 'Örnek Ofis' ile sektörde yeni bir akım başlattı. Projede yer alan A plus ofisler için satış merkezinde örnek ofis hazırlayan Teknik Yapı, kalite ve kullanım alternatiflerini bire bir gösteriyor.

Deluxia Park Business projesinde aidatların düşürülmesi için de çalışılacak. Projedeki toplantı salonu, spor salonu ve restoranların kira geliri aidatların düşmesi için kullanılacak.

Hürriyet Özel Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181