Tepe İnşaat 'İnşaat sektörünün öncü markası' ödülünü aldı!
Marketing Türkiye ve Marke­ting & Management Institute tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en kapsam­lı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi ( İPZ) Anadolu 28 Eylül Çarşamba günü Ankara HiltonSa’da gerçekleştirildi.

9 yıldır aralıksız devam eden, binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan İPZ Anadolu’nun bu yılki konferansının ardından Akademetre araştırma şirketi tarafından Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması sonuçları açıklandı. Araştırma kapsamında inşaat sektörünün öncü markası ödülüne layık görülen Tepe İnşaat’ın ödülünü Tepe İnşaat Pazarlama Müdürü Sertuğ Deringöl, OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın’ın elinden aldı.

Beykoz Konakları, Narcity, Narlife, Park Mozaik ve Tepe Prime gibi gayrmenkul sektöründe öncü olmuş projeleri hayata geçiren Tepe İnşaat’ın Kanyon, İş Bankası Genel Müdürlük Binası, Ankara Esenboğa Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminal Binası ve İstanbul Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar Terminali ve Katlı Otoparkı gibi birçok önemli simge yapı ve projede imzası bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181