Türkiye Emekliler Derneği'nden emekliye konut müjdesi!
Başbakanlık Toplu konut idaresi (TOKİ), emeklileri ev sahibi yapmak için seferber olmuş ve ucuz konutlar yapmaya başlamıştı. Talep çok fazla ve ihtiyaçlar hemen karşılanamıyor. Bunun üzerine emekliler kendi ucuz evini yapmak için harekete geçti. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) emeklilerin konut sorununa çözüm üretmek için özel bankalarla anlaşma imzaladı. Anlaşmayla ilk etapta istanbul, Ankara ve Bursa'da emekliler için konut yapılacak.

Kira ödemek zorunda
1 milyon üyesi olan TÜED'in başkanı Kazım Ergün, bir çok emeklinin ilerleyen yaşma rağmen kirada oturduğunu belirterek, emeklilerin ciddi derecede konut sorunun bulunduğunu söyledi. TOKİ'nin emeklilere yönelik projelerine rağmen emeklilerin konut sorununun devam ettiğini dile getiren Ergün, dernek olarak bu sorunu çözmek için sorumluluk almaya karar verdiklerini bildirdi. Hk anlaşma Denizbank'la yapıldı.

Yüzme havuzu ve otoparkı olacak
Kazım Ergün, yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark alanı ile sosyal imkanlara sahip konutların projelerinin emeklilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak çizildiğini söyledi. Ergün, "Bu ay Bursa, gelecek ay İstanbul, sonra Ankara'daki projenin temelini atacağız. Emeklilerin bütçelerine uygun fiyat ve ödeme planı dahilinde bu işbirliğini 81 ilde hayata geçireceğiz. Projelerimizin ortak adı 'Denizkent' olacak" dedi. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181