'Ülkemiz için kampanyalara devam etmeliyiz'!
Güneş'e konuşan Babacan, "Bir zincirin halkası gibi kampanyaların finans kesimi, kamu kurumları, sektör ve tüketicilere faydası oluyor. Emlak Konut GYO ile çözüm ortağı olmasak da, mevcut faiz oranları ve vadelendirme ile kampanyalar devam etmelidir" dedi.

ZAM YERİNE KAMPANYA OLSUN
1 Ağustos 2016'da başlatılan kampanya 'Güçlü Türkiye - Güçlü Gayrimenkul' kampanyası sayesinde sektör ve tüketicilerin 15 Temmuz darbe girişimcilerine karşı tokat gibi cevap verdiğini kaydeden Babacan, "Dövizde en az yüzde 20'lik bir fark doğdu. Girdi maliyetleri vs dikkate alındığında nisan ayında yüzde 15'in üzerinde zam yapılması gerekiyor. Biz buna rağmen fedakârlığımıza devam ediyoruz. Emlak Konut GYO önderliğinde satışı yapılan konutlarda bir sübvanse imkânı varken, bizlerde aynı imkân söz konusu değil. Ancak arsa sahibi benzer bir avantaj sağlarsa ne mutlu. Gerçekte bu da mümkün olmasa da, biz projelerimizin arsa sahibi olduğumuz için müşterilerimize farklı alım seçenekleri sunabiliyoruz" diye konuştu.

AVANTAJLI SEÇENEKLER VAR
Devam eden kampanyada uygulanan vade farklarının avantajlı olduğuna dikkat çeken Babacan, 120 ve 240 ay vadeli satışlar tüketicilerin orta ve uzun vadede ülkemize olan güvenini gösteriyor. Bugün 2 bin lira olarak belirlenen bir taksitin 10 yıl sonraki değerinin ne olacağını az çok biliyoruz. Ayrıca ön talep toplamalı satışların tüketicilere sağlayacağı kârı da eklersek kazancın katlanmaması mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181