Ünal Pala, 'Satış satranç gibidir'!
İnşaat sektöründe durgunluğu gidermek için son 7 ayda birbiri ardına kampanyalar düzenleniyor. Doğru kurgulanan kampanyalar, satışları ciddi oranda artırıyor.

Hükümetin, iç piyasada tüketimi canlandırmak, sektördeki daralmanın önüne geçmek ve istenilen hareketlenmenin yakalanması için attığı adımlara, özel sektör de uzayan vadeler, azalan peşinatlar, KDV bizden gibi kampanyalarla eşlik ediyor.


Sıkıntılı süreçlerde doğru kurgulanan kampanyaların büyük önem taşıdığını vurgulayan OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Başkent Ankara'nın yeni sembolü Regnum Sky Tower iş ve yaşam merkezi için bir süre önce düzenledikleri "yüzde 18 KDV bizden" kampanyasının beklediklerinin ötesinde geri dönüş sağladığını kaydetti.

Ünal Pala, geçen yıl sonunda sektördeki durgunluğu gidermek için profesyonel tanıtım ve satış ekipleriyle yaptıkları toplantıda, iş dünyası için KDV'nin öneminden yola çıkarak yüzde 18 gibi yüksek oran olan ofis KDV'sini üstlenmeyi kararlaştırdıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Satış satranç gibidir. Hamlelerinizi iyi planlamalı, bir sonraki hamleyi kestirerek hareket etmelisiniz. Kurgulayacağınız basit çözümlerle satışları artırabilirsiniz. KDV bizden o denli tuttu ki tüm ekonomik olumsuzluklara karşın iki ay bile olmadan 9 büyük ofis satışı gerçekleştirdik. Genelde kampanyalar son günlerde daha fazla hız kazanacağından son gün olan 28 Şubat'a kadar satışların önemli bölümünü tamamlamayı planlıyoruz."

Milliyet Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181