Varyap İstanbul Kurtköy, İzmir ve Bodrum projeleri geliyor!
Varyap, Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirdiği Varyap Yalıkavak Residences, Hotel & Beach projesinin otel bölümü için uluslararası otel zinciri Hyatt Centric ile anlaşmaya vardı. Projenin Varyap'm Türkiye'deki ilk turizm yatırımı olduğunu belirten Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, bu ay Atina'da ihalesini kazandıkları 170 oda kapasiteli otelin çalışmalarına da ihalenin onaylanmasından sonra başlayacaklarını söyledi. 3 yıl içinde 500 yatak kapasitesine ulaşmayı hedeflediklerini belirten Varlıbaş, önümüzdeki dönemde konut yatırımlarına devam edeceklerini, 3 yıl içinde Türkiye'de toplam 2 milyar liralık, Atina'da ise 250 milyon Euro'luk konut projeleri geliştireceklerini dile getirdi. İstanbul'da şu an devam eden işlerin satışlarının ve inşaatlarının bittiğini aktaran Varlıbaş, "İstanbul, İzmir ve Bodrum'da yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Kurtköy'de 750, İzmir'de 350 konutluk projelerimiz olacak. Bodrum'da iki tane konut projesi daha yapacağız ve son olarak Atina'da 200 konutluk bir başka projenin de hazırlıklarını yürütüyoruz" açıklamasında bulundu.

'120 MİLYON EURO DEĞERİNDE PROJE'
Yalıkavakta yer alan otel ve rezidans projesinin 120 milyon Euro yatırım değerine sahip olduğunu aktaran Varlıbaş, 77 oda olacak şekilde planlanan otelin, kendine ait bir de plajı olacağını, bununla birlikte 1 +1 ve 4 +1 olmak üzere 62 özel rezidansm yer alacağı bilgisini verdi. Varlıbaş projedeki rezidanslarm fiyatlarının 400 bin ile 1 milyon 200 bin Euro arasında değişeceğini kaydetti. Hyatt International EAME Bölgesi İş Geliştirme ve Gayrimenkulden Sorumlu Başkan Yardımcısı Peter Penev de Varyap ile yapılan anlaşmanın 25 yıllık olduğunu belirterek, otelin 2019 yazında hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

'VARYAP İLE YURTDIŞINDA DA OLACAĞIZ'
Yalıkavak Residences, Hotel & Beach projesinde yer alacak otelin Hyatt otellerinin Türkiye'deki 5'inci oteli olacağını belirten Penev, Varyap ile yurtdışında da proje geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Erdem Aktürk / Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181