WorkLand projesi ile ofis kirası maksimum düzeye düşecek!
Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serhan Çetinsaya, iş hayatına hazırlanan üniversiteli gençlerin en büyük problemlerinden birisi olan ofislerdeki yüksek kira bedellerine son veren bir formül geliştirdi. Eğitiminden dolayı 10 yıl yurtdışında kalan Çetinsaya, İstanbul'da iş kurma telaşına düşen tüm girişimcilerin gözlerinde büyüttükleri masraf kalemleri arasında başı çeken ofis kirasını maksimum düzeye düşüren WorkLand projesini hayata geçirdi. Gençlere 'Sermayenizi pahalı ofislere yüksek kira bedeli ödeyerek tüketmeyin, iş dünyasının en prestijli semtinde lüksü ucuza kiralayın' sözleriyle seslenen Çetinsaya, "İstanbul'da konumlanan prestijli markaların ofis konusundaki ilk adresi Maslak'ta, pahalı ofis kiralama dönemini sona erdirdik. 2,5 milyon lira harcayarak devreye soktuğumuz yüksek standarttaki hazır ve sanal ofis konseptimizle (WorkLand) girişimci öğrenci ve mezunların yanındayız" mesajı verdi.

ÜNİVERSİTELERE ÇAĞRI
Projeleri ile verimli ve fonksiyonel alanlar oluşturduklarını söyleyen Çetinsaya, "Her türlü imkanı sağlıyoruz. Sanal ofiste ise, ayda bir saat ücretsiz ofis imkânı var. Ulaşım için de çeşitli güzergâhlara servisimiz olacak. Her şeyi düşündük ve hayata geçirdik" dedi. Türkiye'de ofis kulOrkLand'ın İcra Kurulu Başkanlığını üstlenen Serhan etinsaya'nın eşi Sare Çetinsaya'nın yöneteceği , kiralamada net-brüt farkını ortadan kaldırıp, et metrekarelerle kiralama yolunu açtı. lanımma ve çalışma tarzlarına yeni bir anlayış getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Çetinsaya, 'Maslak'ta benim de ofisim olsa' hayalinde olanlara Eclipse Maslak'ta kapılarımızı açtık" diyen Çetinsaya, üniversite yönetimleri ile yapacakları protokolle öğrencilerin verimli bir çalışma ortamına kavuşarak üniversitelerinin gurur kaynağı olabilecek işlere imza atma şansını yakalayacaklarını dile getirdi. Çetinsaya, 'Bunun için girişim üniversite konseptiyle ilerleyen tüm üniversitelerin Rektör ve yöneticileriyle işbirliğine hazırız' dedi.

FATURA, OTOPARK DERDİ YOK
WorkLand'te yer alan 10 ile 52 metrekare arasında değişen 44 farklı çalışma alanı, 3 toplantı odası ile 300 metrekare ortak kullanım alanlarında, tüm gün maksimum verimi sağlayacak imkânlar sunuluyor.

1,995 liradan başlayan kiralama bedeli dışında sınırsız kullanıma sunulan internet, 7/24 ofis kullanımı, resepsiyon hizmeti, su-kahve gibi mutfak giderleri, otopark, günlük temizlik, özel sekreter, yabancı dillerde sekreterya hizmeti, fiber internet hizmetleri, güvenlik, kargo karşılama, iklimlendirme, toplantı odaları, ortak kullanım alanları, için hiçbir ekstra ücret ödenmiyor.

Aidat, su, elektrik, otopark ve stopaj için ücret alınmıyor.

Danışmanlık hizmeti, concierge ve catering hizmeti sunuluyor.

Network programı ile üyelere yeni iş ortaklıkları ve yeni iş imkânİarı için fırsat tanıyacak.

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181