'Yatırımcılar merkezi alanları tercih ediyor'!
İstanbul'da gerçekleşmeye devam eden büyük ulaşım projeleri hem Avrupa hem de Anadolu yakasında hareketliliği beraberinde getirdi. Her iki yakada da prim potansiyeli yüksek yeni yerler dikkat çekmeye başladı. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, Avrupa yakasında Bakırköy-lncirli'nin, E-5'e acılan lokasyonuyla önümüzdeki dönem en cok pirim yapacak noktalardan biri olduğunu söyledi. Kayaşehir'de ticari alanların daha değerli olduğuna vurgu yapan Erilkun. "Çünkü ticari alan sayısı cok az. Öyle ki 17. Bölgede yapılacak olan Arnavutköy bağlantı yolu kavşağı noktasında henüz bir ticari alan inşası bile başlamadı" dedi. Zekeriyaköy, Boyacıköy ve Uskumruköy'ün de şehrin yeni nabız noktalarından biri olduğuna vurgu yapıldı. 


4 BÖLGE MERCEK ALTINDA
Erilkun, Anadolu yakasının çekim merkezlerini ise Şamandıra, Göztepe-Ünalan Mahallesi ve Ümraniye-Kücüksu olarak sıraladı. Anadolu yakasında devam eden büyük ulaşım projelerinin gayrimenkul yatırımcısını ve geliştiricisini bu bölgelere yönlendirdiğini belirten Erilkun, "Yatırımcılar eski yerleşim yerlerinde dönüşüm projelerini tercih ediyor. Samandıra'da dünyanın en büyük hastane projesiyle prim potansiyeli yüksek yerler arasında dikkat çekiyor" dedi.

Yeni Şafak Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181