'Yatırımcıya oturma izni ile gayrimenkul sektörü kazanacak'!
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un, ülkemizde kuracakları iş yerlerinde, belli sayıda istihdam oluşturan yabancı yatırımcıya, oturma izni ve vatandaşlık hakkı verilmesi için hazırlık yapıldığını açıklaması, inşaat sektöründe olumlu karşılandı.

Yatırımcının birikimini genellikle konuta yatırdığını anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, daha kısa sürede yatırım isteyenlerin ise ofis projelerine yönelmesi gerektiğini vurguladı. Efe Bezci, çok sayıda kentte ofis projelerinin inşa edildiğinin altını çizdi.

Sektöre getirisi olacak
Üzerinde çalışılan yabancı yatırımcıya yönelik düzenlemenin de ofis projelerinin kazancını artıracağını ifade eden Bezci, "Özetle, söz konusu düzenleme ile herkesin kazanacağı bir döneme girilecek" dedi.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181