Yazlık bölgelerde konut fiyatları artıyor!
Bölgelere göre metrekare fiyatlarına bakıldığında, ilk sıraya Antalya oturdu. Kentte fiyatlar bir yılda yüzde 22 artarak, bin 611 liraya yükseldi. Fiyatlar Bodrum'da yüzde 20 artarak 4 bin liraya, Fethiye'de yüzde 12 artarak bin 800 liraya, Marmaris'te yüzde 13 artarak 2 bin 200 liraya ulaştı.

ÇEŞME'DE YÜZDE 17'LİK ARTIŞ
Çeşme'de artış yüzde 17'yle 4 bin 612 lira oldu. Aydm'a bağlı Didim'de ise satılık konut fiyatları bir yüda yüzde 13 artarak bin 300 liraya yükseldi. Kuşadası'nda artış yine yüzde 13, ortalama fiyat bin 567 lira. Marmara'ya gelince, Balıkesir Ayvalık'ta fiyatlar bin 625 liraya, Bandırma'da ise bin liraya ulaştı.

KUZEYDE TERCİH BALIKESİR
ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türklerin yazlık ev için Ege ya da Akdeniz bölgelerini tercih ettiklerini söyledi. Baygan, "Yüzde 70'i yazlık yatırımını Antalya ve çevresinde yapıyor. Antalya çevresi ve Bodrum, Türk insanın değişmez tercihi. En çok tercih edilen diğer bölgeler Muğla, Aydm, İzmir ve daha kuzeyde ise Balıkesir" dedi.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181