Yunusemre'de emlak danışmanlığı kursu başladı!
Yunusemre İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yoğun talep olan Emlak Danışmanlığı Kursumuzu başlattık. Bu alanda uzman olan öğretmenimizle toplamda 200 saat eğitim alacak kursiyerlerimiz bu kursun sonunda; Emlak sektöründe yatırım ve pazarlama işlemleri ile ilgili teorik bilgi edinerek uygulama becerisi kazanacaklar, emlak ve inşaat sektörü ile para ve sermaye piyasaları arasındaki ilişkiler hakkında bilgi edinecekler, bu sektörde yapılan temel işlemler hakkında bilgi edinerek emlak pazarlama ve yatırım danışmanlığı tekniklerini öğrenecekler, gayrimenkul ipoteğine dayalı finansman ve emlak pazarlaması ile ilgili uygulamalar hakkında bilgi alacaklar"

GAYRİMENKULUN BİRÇOK FAKTÖRDEN OLUŞUYOR

Gayrimenkulun sadece fiyattan ibaret olmadığının belirtildiği açıklamanın devamında, "Özellikle genç nüfusun, konut sektörünü tetiklediği, konut sektörünün de emlak danışmanlığının önemini artırdığı bir gerçektir. Gayrimenkul sadece fiyat değildir. Doğru gayrimenkul tercihi için birçok faktör vardır. Bunların başında da, yatırımın kişinin ihtiyacının ve beklentilerini karşılayıp karşılamadığı gelir. Diğer yandan zaman ve güvenlik artık çok önemlidir. Emlak danışmaları olarak tarafların riskini hafifletmek ve vatandaşların doğru yatırım yapmasına yardımcı olmak bu kursun ne denli önemli olduğunu göstermektedir. Yunusemre İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak özellikle sektörel ihtiyaçlar doğrultusunda vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak öncelikli alanlarda kurslarımızı hız kesmeden alanında uzman eğitimcilerimizle vermeye devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Manisa Manşet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181