Zermeram'dan sonra Başakşehir'e proje geliyor!
Konya'da en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram'ı hayata geçiren İttifak Holdingin inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı, Başakşehir Projesi ile İstanbul'da da faaliyet gösterecek. Seha Yapı'nın yeni projesi Başakşehir Belediyesi'nin güvencesi ile hayat bulacak.

İttifak Holding'in inşaat şirketi Seha Yapı'nın da aralarında bulunduğu ortak girişimin kazandığı Başakşehir'in merkezinde bulunan 115 bin metrekarelik arazi için düzenlenen ihalenin imzaları atıldı. 2016yılının ilk yarısında inşaat çalışmalarına başlanması planlanan karma projenin, 2018yılında bitirilmesi hedefleniyor. İttifak Holding'in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı, İstanbul'a adım atıyor. Başakşehir'in en büyük projesi, lansman öncesi bekleyenleri ile buluşuyor. Anadolu'nun en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Seha Yapı, Konya'da hayata geçirdiği şehrin en büyük su temalı karma konut projesi Zermeram'dan sonra, yeni bir konsept projeyle şimdi de İstanbul'a adım atıyor.

İnşaat atılımlarını ülkemizin mega kenti İstanbul'a da taşıyan Seha Yapı, bu doğrultuda; Fuzul Yapı ve Alzamil Gayrimenkul ortaklığı ile Başakşehir'de, 116 bin metrekarelik imarlı alanda hayata geçirilecek olan 3. İstanbul projesine start verdi. 1.156 konut, 209 dükkan ve 71 ofisin bulunduğu 3. İstanbul, Başakşehir Belediyesi'nin güvencesi ile hayat bulacak. 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü gibi bölgesinin kaderini değiştirecek olan Başakşehir'in en büyük projesi 3. İstanbul, gösterilen yoğun ilgi doğrultusunda lansman öncesinde ön talep toplamaya başladı. Birçok özelliği ile yaşama ve bölgesine değer katacak olan 3. İstanbul'un sunduğu cazip lansman fırsatından yararlanmak isteyenler, proje web sitesi üzerinden ön talep formlarını dolduruyor.

"BAŞKA BİR İSTANBUL" DOĞUYOR
Adından aldığı sorumlulukla tasarlanan 3. İstanbul, mimarisi, sosyal olanakları, yatırım değeri, konumu ve ulaşım olanaklarıyla metropolün tüm güzelliklerini toplayarak, sunduğu özgün yaşam kültürü ile "Başka Bir İstanbul" alternatifi oluşturacak. Başakşehir'in en büyük projesi 3.İstanbul, kendi kendine yeten karma yapısı ile bölgesinin yeni merkezini olacak, hem yaşama hem de yatırıma değer katacak. Geleneksel yaşam kültürünü çağdaş olanaklarla buluşturacak proje, üstün nitelikleriyle hem yaşama hem yatırıma dair bölgesinin kaderini değiştirecek.

BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ VE GÜÇLÜ ORTAKLIK GÜVENCESİYLE
Arsa sahibi olarak Başakşehir Belediyesi'nin güvencesini taşıyan 3. İstanbul'un altında, her biri alanlarında uzman ve köklü kuruluşlarının ortak imzası bulunuyor. Başakşehir'in en büyük projesi, Al Zamil, Seha Yapı, Adese, Fuzul Yapı gibi alanlarında uzman kuruluşların oluşturduğu sinerji ve büyük güç birliği ile hayata geçiyor.

Konya Yenigün Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181