Ziraat Bankası'dan konut kredisi isteyenlere büyük avantaj
Ülkemizin kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası müşterilerine; finansal hizmetler, kredi kartı, bireysel bankacılıki ticari banka, yatırım bankacılığı, rehin ve özel bankacılık hizmetleri vermeye devam ediyor. Çok sayıda vatandaşa hizmet veren Ziraat Bankası, ev almak isteyenlerin de uğrak adreslerinden biri olarak dikkat çekiyor. Yeni bir konut satın alarak kira ödemeye son vermek isteyen vatandaşlar, yaptıkları birikimlerin yetersiz kaldığında konut kredilerinden yararlanarak nakit sorunu yaşamaktan kurtuluyorlar. Kamu bankası olarak vatandaşlara hizmet veren Ziraat Bankası, vatandaşlara uygun koşullarda konut kredisi vererek, ev alma işlemini kolaylaştırıyor. Türkiye'nin dört bir yanında hizmet vermesinin yanı sıra, dünyanın pek çok bölgesinde açtığı şubeleriyle dünya çapında bankacılık faaliyetlerinin yürütüldüğü Ziraat Bankası, konut kredisinde müşterilerine alternatifler sunuyor. Ziraat Bankası konut kredileri kapsamında; Konut Kredisi, Komisyonsuz Konut Kredisi, Ortak Konut Kredisi, Transfer Konut Kredisi, İnşaat Tamalama Kredisi, Konut Finansmanı Kapsamında İpotekli Bireysel Finansman Kredisi, İlk Yıl Sadece Faiz Ödemeli Konut Kredisi, Yurt Dışı Yerleşiklere Konut Kredisi gibi seçenekler sunuyor.

Ziraat Bankası, Konut Kredisi ile müşterilere uygun faiz oranları, 120 aya kadar vade imkanları ve alternetifli ödeme koşulları ile ev sahibi olmaları için gereken nakit ihtiyacını sağlıyor. Ziraat Bankası'nın Konut Kredisi'nde kredi vadeniz süresinde taksitleriniz sabit kalırken, faiz artışlarından etkilenmezsiniz. 120 aya kadar vade ile alabileceğiniz Konut Kredisi'nde kullanabileceğiniz kredi miktarı ise en fazla ekspertiz değerinin %75'i kadardır. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tahsis edilir.

KOMİSYONSUZ KONUT KREDİSİ
Ziraat Bankası, Komisyonsuz Konut Kredisi'nden uygun faiz oranları, 120 aya kadar vade imkanları ve alternatif ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilirsiniz. Komisyonsuz Konut Kredisi'nde kredi tahsis ücreti yani komisyon ödemezsiniz ve konut kredinizi sabit faiz oranı ile belirlenen vadede eşit taksit tutarları ile kullanabilirsiniz. Komisyonsuz Konut Kredisi'ni başka bir bankadan Ziraat Bankası'na transfer edeceğiniz konut kredinizde, natamam konut alımında veya konut inşaatınızı tamamlamada da kullanabilirsiniz. Komisyonsuz Konut Kredisi'nde de ekspertiz değerinin en fazla %75'i kadar kredi kullanabilirsiniz ve krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.

ORTAK KONUT KREDİSİ
Ziraat Bankası'nın Ortak Konut Kredisi'nde birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarda taksitleri kolayca ödeme imkanlarından yararlanabilirsiniz. Ekspertiz değerinin en fazla %75'i kadar kredi kullanabileceğiniz Ortak Konut Kredisi'nde, düzenli geliri bulunan en az 2, en fazla 5 kişinini bir araya gelerek yapacağı konut alımları kredilendirilmektedir. Kredi ortaklardan birine, bir kaçına ya da tümüne birden kullandırılabilir. 120 aya kadar vade imkanı bulunan Ortak Konut Kredisi'nde krediye konu olan gayrimenkule ipotek tesis edilir.

TRANSFER KONUT KREDİSİ
Transfer Konut Kredisi le başka banka veya finans kuruluşundan kullanmış olduğunuz konut kredinizi uygun faiz oranları, vade imkânları ve alternatif ödeme seçenekleri ile Ziraat Bankası'na transfer ederek bütçenizi rahatlatabilirsiniz. Transfer Konut Kredisi'nde kredi tutarı diğer bankadaki konut kredi bakiyesini kapatmak amacıyla kullandırılır. 120 aya kadar vade imkanı bulanan Transfer Konut Kredisi'nde konutun ekspertiz değerinin %75'i kadar kredi kullanılabilir. Krediye konu gayrimenkule ipotek tesis edilir. Ziraat Bankası, Transfer Konut Kredisi için kredi tahsis ücreti talep etmez.

İNŞAAT TAMAMLAMA KREDİSİ
Ziraat Bankası, İnşaat Tamamlama Kredisi'nden faydalanarak konutunuzun kalan inşaatını tamamlayabilir, 120 aya kadar vade imkânı ile uygun koşullarda hemen ev sahibi olabilirsiniz. İnşaat Tamamlama Kredisi'nde inşa hâlindeki konutun asgari %70 tamamlanma seviyesinde olması gerekmektedir. Bu durum ekspertiz raporu ile tespit edilir. Ekspertiz raporunda belirtilen inşaat seviyesi üzerinden inşaatın tamamlanması için gerekli harcamalar için 120 aya kadar vade ile kredi kullanabilirsiniz. İnşaat Tamamlama Kredisi'nde de krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.

KONUT FİNANSMANI KAPSAMINDA İPOTEKLİ BİREYSEL FİNANSMAN KREDİSİ
Yüksek tutarlı ihtiyaçlarınız için Ziraat Bankası'na başvurarak, Konut Finansmanı Kapsamında İpotekli Bireysel Finansman Kredisi ile size uygun faiz oranları ve ödeme imkanlarından faydalanabilirsiniz. ​İpotek verilecek konutun ekspertiz değerinin en fazla %75’ i kadar kredi kullanabilirsiniz. Konut Finansmanı Kapsamında İpotekli Bireysel Finansman Kredisi'nde 36 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır ve krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.

İLK YIL SADECE FAİZ ÖDEMELİ KONUT KREDİSİ
Konut kredisini Ziraat Bankası'ndan kullanırsanız, ilk yıl sadece faiz ödeyerek nakit sıkıntısından kurtulabilir, diğer ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İlk Yıl Sadece Faiz Ödemeli Konut Kredisi'nde ilk yıl anapara ödemesi yapılmaz. 120 aya kadar vade imkanı bulunan İlk Yıl Sadece Faiz Ödemeli Konut Kredisi'nde kredi miktarı en fazla konut ekspertiz tutarının %75'i kadar olabilir. Yine bu kredide de krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir.

YURT DIŞI YERLEŞİKLERE KONUT KREDİSİ
Yurt dışında yaşayan vatandaşlar ve yabancı uyruklu Ziraat Bankası müşterileri Yurt Dışı Yerleşiklere Konut Kredisi ile Türkiye'de konut alımlarında nakit ihtiyacını karşılayabiliyor. Yurt Dışı Yerleşiklere Konut Kredisi'nden sadece yurt dışında yaşayan, Türkiye'den konut ve işyeri satın almak isteyen gerçek kişiler krediden faydalanabilecektir. Bu kredide 120 aya kadar vade ile satın alacağınız gayrimenkulün ekspertiz değerinin %50'sine kadar kredi kullanılabiliyor. Krediler TL cinsinden kullandırılırken, krediye konu gayrimenkule ise ipotek tesis ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181