Adana Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 16 Şubat 2022!

Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek olan Adana Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 16 Şubat 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Adana Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı 16 Şubat 2022 detayları şu şekilde;
Adana Büyükşehir Belediyesi taşınmaz ihalesi 16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 14.00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Yeni Bina (Ana Hizmet Binası) 9. Katta bulunan Encümen Salonu’nda yapılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz ihalesi detayları şu şekilde;


İhaleye katılmak isteyenler, hangi taşınmazın ihalesine katılacaklarsa o taşınmazla ilgili yukarıda yazılı gerekli belgeler ile 2886 sayılı Kanun 37. Maddesine göre hazırlayacakları Teklif Mektuplarını ihale günü en geç saat 12.00’a kadar Adana Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı’na vereceklerdir. İhaleye katılacaklar ihale saatinde Adana Büyükşehir Belediyesi Encümen salonunda hazır bulunacaklardır. 

Adana Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Adana Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181