Ankara Altındağ Belediyesi 14 adet taşınmazı bugün satışa çıkarıyor!

Açık teklif usulü ile yapılacak olan Ankara Altındağ Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

14 adet taşınmazın satılacağı Ankara Altındağ Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 13 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 16:00 ’da Anafartalar Caddesi No:177 Altındağ-ANKARA adresindeki Altındağ Belediye Binası Encümen Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

Altındağ Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


Satışı yapılacak taşınmaza ait satış şartnamesi, çalışma saatleri içerisinde Anafartalar Caddesi No:177 Altındağ-ANKARA adresindeki Altındağ Belediye Binası 3. Kat Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir.

İhaleye girecek olanlar, taşınmazı yerinde görmüş ve satış şartnamesinde belirtilen hususları, taşınmaza ait bilgileri ve tapudaki takyidatları aynen kabul etmiş sayılırlar. İhalenin kesinleşmesinden sonra ihale uhdesinde kalanlar, satış şartnamesine aykırı bir talepte bulunamazlar. 

Ankara Altındağ Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Altındağ belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181